tiistai 14. kesäkuuta 2016

Ehkä olette huomanneet, etten ole täydellinen tomppeli ~ Pikku Myy

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niinhän se menee.

Jos Kemin kisoissa iski pieni toivottomuuden tunne Ellen teinimeiningin takia niin nyt se on tipotiessään, vaikka tämänkin päivän eka rata jouduttiin käyttämään ylimääräisten höyryjen päästelyyn. Kahdelta muulta radalta sitten nolla, sujuvuudesta ja flow-meiningistä ei voida puhua, mutta nolla on aina nolla ja nämä kaksi nollaa toi meille kaksi LUVAA ja SERTIN eli siirron 3.luokkaan.

Vähän reilut 2 kuukautta tässä on ehditty kisaamaan ja kolme viikkoa viihdyttiin 2.luokassa. Sen verran pitkä aktiivinen treeni- ja kisarupeama tässä on nuorelle koiralle (ja ohjaajalle) ollut, joten nyt otamme kuukauden ihan puhdasta hengähdysaikaa. Seuraavat kisat ja ekat kolmosten startit kisaillaan KLAGissa Kokkolassa ja ko. kisojen yhteydessä shelttien rotumestaruudet. Todennäköisesti myös mr. Lux napataan matkaan :)

Lauantaina suuntaamme Sieviin rallytokoon ja ilmot on laitettu myös Tornion kokeeseen. Koulareita siis metsästetään oikein urakalla. Otsikkoon viitaten tänään sai taas todeta, että osaa tuo pieni kettu jotain muutakin kuin mölytä ja syödä mun Converseja. On se vain aika ihana murunen, vaikka itse sanonkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti