torstai 4. maaliskuuta 2010

Kuulumisia

Eipä tässä mitään kovin ihmeellistä ole tapahtunut nyt lähiaikoina. Jasun kanssa ollaan treenailtu ja lenkkeilty ja harjoiteltu ties mitä. Uuden tempun Jasu oppi ihan vahingossa, kun se innostui nousemaan ruokaämpärin päälle istumaan ja kököttämään siinä kerjuu-, eli "orava-asennossa". Aika huvittavan näköistä. Nyt on pitänyt pitää ruokaämpäri visusti piilossa ennen ku sattuu joku vahinko :D Jotain treenivideonpätkää oli videokameraan tallennettu ja jos vain jaksaisin sieltä jotain siirtää koneelle niin laitan sitten tänne.

Koirakerholainen tupsahti pari päivää sitten postilaatikkoon ja mainittakoon nyt että Jasu oli okk:n vuoden agilitylupaus ja agilitykoira-kisassa 8. :) Ei siitä kovin kauaa ole kun kisaura avattiin ja en voi olla muuta kuin tyytyväinen viime kauden saavutuksiin ja hienoihin tuloksiin.

Eipä tässä mitään ihmeempiä sitten. Poriin en ole Jasua vielä ilmoittanut, mutta periaattessa se on jo varma että sieltä lähdetään se näyttelytulos hakemaan. OKK:n agikisat ovat meillä sitten seuraava koitos. Mennään sinne vain pitämään kisavirettä yllä toukokuuta ajatellen. Vielä en tiedä otetaanko pelkkä hypäri vai mennäänkö kaikkiin kolmeen. Pitäis pikkuhiljaa alkaa päättään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti