sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Oulu KV 17.7.

Kaunis, mutta tosi turhauttava näyttelypäivä. Ei tuntunut olevan trikkien päivä tänään muutenkaan kun ei yhdellekään jaettu punaista nauhaa. Lukasta tuomari tuntui tykkäävän, mutta minä huolimattomuuttani olin jättänyt sen alapääkarvoihin semmoset takut että huhhuh...mulla tuli kunnon tunteenpurkaus kehän jälkeen kun ärsytti niin paljon tuollainen oma mokaus! Ei tässä voi muuta ku ottaa opiksi ja seuraavaan näyttelyyn syynään Lukan niin tarkasti, ettei varmasti pääse tapahtuun enää mitään tuollaista. Jotain positiivista tässäkin päivässä: Luka esiintyi erittäin kauniisti, ei nostanut häntää, seisoi ja liikkui hyvin :)

Lukan kolmannen ERI:n metsästys siis jatkuu, tänään tuloksena taas EH ja mua turhautti se syy miksi se tuli, ei itse tulos. Tuomari, Lena Danker, syynäsi koirat tosi tarkkaan, sillä mukana oli myös harjoitusarvostelija ja huomasi sitten ne kauheet takut Lukan pallikarvoissa...Alla arvostelu, johon olen melko tyytyväinen kuitenkin verrattuna edellispäivän arvosteluun.

suom: 13 kuukauden ikäinen uros. Hyvin muotoutunut pää. Oikeanlainen purenta. Hyvä alaleuka. Erittäin kaunis ilme. Korvat voisivat olla korkeammalle asettuneet. Lyhyt kaula. Hyvärunkoinen ikäisekseen. Hyvä selkä ja kulmaukset. Lupaava turkki jossa valitettavia takkuja. Sopiva luusto. Liikkuu riittävällä askeleella. Hyvin tasapainoinen ikäisekseen


Tällä viikolla kaikki mahdolliset treenit meni nappiin! Jasun tokot, Lukan tokot, Jasun agit ja Lukan agit <3 Luksu varsinkin oli aivan ihana! Agiepikset tiedossa molemmille sit ens viikolla ja siellä kokeillaan Jasun kanssa semmosta juttua, mitä en oo aikasemmin kisoissa sen kanssa uskaltanut kokeilla, koska ollaan treeneissäkin kokeiltu sitä ihan vasta...siitä myöhemmin lisää ;) Jasulla on edessä myös tokoepikset Kotkassa kun sinne päin kerran ollaan ensi viikolla muutenkin menossa. Lukalle olen suunnitellut seuraavia näyttelyitä vielä tälle vuodelle, saa nähä mihin sit todellisuudessa mennään:

20.08. Kokkola rn.
19.11. Jyväskylä KV
20.11. Jyväskylä KV
03.12. Helsinki KV
04.12. Helsinki KV, V-11

2 kommenttia:

  1. Näinkin teidät ja tarkotus oli tulla juttelemaan, mutta kun huomasin että olit pettynyt kehän jälkeen, en viittinyt tulla häiritsemään ja meidän kehän jälkeen olittekin jo lähteneet :/

    Luka esiintyi kyllä todella hienosti! n__n Meillekkin saisi antaa tuollaisen ei-nousevan hännän :'D

    VastaaPoista
  2. juu mua otti vähä liianki paljon päähän kehän jälkeen sen perstakun takia xD Minä oisin myös voinut tulla jutteleen mut en ennen kehää viittiny tulla häiritteen ja sit teidän kehän jälkeen olisin tullut mut meille tuliki äkkilähtö näyttelypaikalta kotiin :D varmaan ja toivottavasti törmäillään vielä näyttelyissä, pitää sit kyllä tulla jutteleen :)

    VastaaPoista