lauantai 24. marraskuuta 2012

Agiserti nro 2

Tänään lähdettiin kepein mielin koittamaan Jasun kanssa miltä se kisaaminen taas tuntuu. Ohjelmassa oli kolme starttia 3.luokille ja vitsit, oon vieläki ihan yhtä hymyä :)

Eka rata ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan...mun piti tehdä oikeen hieno ja oikeaoppinen saksalainen joka sit ei ihan onnistunukkaa mut sain täpärästi korjattua pikku kämmin tönköillä poispäinkäännöksillä, onneksi, sillä lopputuloksena 0-tulos, 2.sija ja AGISERTI!!! v-i-i-m-e-i-n-k-i-n...Mulla oli alkanut mennä jo toivo Jasun valioitumisen suhteen, edellinen agisertihän on melkein kahden vuoden takaa ja sen jälkeen on ollut monta tilannetta, missä serti on jäänyt esim. 0,1 sekunnin päähän. Nyt voi hyvillä mielin alkaa sen viimeisen sertifikaatin metsästykseen :)

Toinen rata meni sit ihan pelleilyksi...Jasu karkas lähdöstä mitä se ei oo ikinä ennen tehny..mutta tämän voi kyllä laittaa aikalailla mun piikkiin...nostin käden paikallapysymisen merkiksi ja Jasu tulkitsi sen ohjausmerkkinä eka esteelle :D Muutenkin hylyn jälkeen tuli kokeiltua vähän omia juttuja jotka ei sit ihan nappiin mennyt eikä kontaktitkaan ihan toiminu. Rata oli kyllä tosi mielenkiintoinen ja muutenkin sitä oli kiva mennä vaikkei ihan putkeen tuloksellisesti mennytkään. Kiva päästä ottaan jotain kohtia tästä radasta uudelleen tiistain treeneissä!

Viimenen rata oli sit taas ihan huippu...ei ylimääräisiä retkiä mihinkään...pari käännöstä valu jonku verran mut pääosin erittäin sujuvaa rataa ja tää oli varmaan eka nollarata jonka ohjaaminen tuntui oikeesti helpolta :D Tuloksena 0-voitto mutta ei hyppysertiä, koska Jaloselta meillä jo yksi hyppyserti on reilu vuosi sitten saatuna.

Huomenna on sit Luxin vuoro. Meillä ei "kenraalitreenit" menny ihan putkeen mutta jospa tuolta nyt kunnialla selvittäis kotiin :D Laittelen huomenna videoita molempien radoista.

2 kommenttia: