keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Loppuvuoden suunnitelmia

Siitä onkin taas kuukausi vierähtänyt sitten edellisen postauksen, mutta eipäs tässä ihmeempiä ole tapahtunutkaan. Poikien aksat starttas viime viikolla ja ai että mie olin ylypiä niistä kun niin pitkän tauon jälkeen (melkeen vuosi edellisistä ohjatuista treeneistä) molemmat teki kaiken niin kuin ennenkin, jopa paremmin...kuitenkin löytyi asioita mitä meidän pitää oikeesti ottaa nyt työn alle :)

Treenailtiin puomin alastulolle irtoamista ja keppikulmia ja niillä irtoamista. Pakko sanoa että nyt löytyi jotain sellaista mihin mun kannattaa oikeesti molempien jätkien kanssa takertua, varsinkin Jasun kanssa! Jasseli ei nimittäin yhtään irtoo puomin alastulolle jos en juokse itse puomin alastulon ohi...pikkumies jää puoleenväliin alastuloa pällistelemään et "tuu jo"...ja tätä on paljo vaikeempi treenata Jasun ku Lukan kanssa koska jos Jasulle laittaa pari metriä puomista eteenpäin targetin niin vapautuskäskyn jälkeen se tulee suoraan mun luo eikä lähde namikupille ollenkaan...kepeillä vähän sama juttu, Jasuhan kestää aika hyvin sen että otan etäisyyttä sivulle ja eteen mutta jos jään taakse niin vauhti hidastuu ihan olemattomiin tai Jasu tulee kesken kepakoitten pois. Ja tässäkään ei auta herkut vaan pitää alkaa ottaa legendaarista keltasta vinkupalloa treeneihin mukaan :)) (nii...meijä Jaskahan on sen verran nirso palkkiolle että mikään muu ei kelpaa...se tykkää agilitystä itsessään eikä välitä palkasta, kun itse se tekeminen on sille niin palkitsevaa. Yleensä se tulee mun jalkoihin pyörimään suorituksen jälkeen "enkös ollutkin hyvä, tehdään lisää" -tyyliin). Lukan kanssa kaikki on taas vaihteeksi niin paljon helpompaa..puomin alastulo on niiiiin paljon terävämpi ja herkkusuu irtoo targetille niin puomilla kuin kepeilläkin...Nyt innolla ootellaan jo seuraavia aksatreenejä ja ajattelin ottaa videokameraakin mukaan kun keretään omatoimisesti hallille =)

Suunnitelmissa olis nyt enää yhdet agikisat tälle vuodelle, jos niitäkään. Mulla alkaa kisakausi aikalailla kuukauden päästä ja sit melkeen jokaviikonloppu menee hiihdellessä...mukavaa tämä kahden lajin kanssa tasapainottelu + ylioppilaskirjoitukset yms yms...mut mun mottohan on että joka paikkaan ehtii kun sehän on vain järjestelykysymys :D

Loppuvuotta, varsinkin joulukuun puoliväliä odotellaan nyt tositosi jännittynein mielin...ja nyt jännitetään sitä ollaanko oltu kilttejä ja tuoko pukki joululahjaksi pienenpieniä "paketteja" ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti