sunnuntai 30. elokuuta 2009

Agilitytreenit ihan kivoissa merkeissä jälleen

Tänään kerettiin käydä agilitaamassa juuri ennen kaatosadetta. Juuri kun Jasun sain Haukkukeitaalla laitettua autoon, niin alkoi jo ripsiä. Melko uhkaavalta taivas näytti koko treenien ajan ja välillä kuulosti ukkonenkin jyrähtelevän.

Meijulla oli mukanaan Mika Moilasen rata, joten sitä sitten aloimme rakentamaan. Kerkesimme mennä rataa molempiin suuntiin :)...Rata oli ihan kiva, jossa oli putket tosi lähellä toisiaan ja ne vaativat hyvää irtoamista, mutta meillähän ei irtoamisongelmia ole ollutkaan. Varsinkaan putkiin ja kontakteille ;) Kontaktitkin otettiin ihan hyvin ja kepit meni taas vauhdikkaasti. Kun siltä "väärältä puolelta" kepit ohjasin, niin aluksi jätti kaksi keppiväliä menemättä, mutta toka kerralla meni jo ihan oikein. Hyvä mieli jäi treeneistä, kuten kuuluu jäädäkin näin kisojen alla. Torstaina käydään kerran menemässä rata läpi ja jos virheitä tulee niin ne korjataan. 

Säikähdin kieltämättä aika pahasti, kun kokeilin vaihteeksi hyppäyttää Jasulla 45cm esteitä ja monta kertaa alitti ekan hypyn. Onneksi sain kuitenkin sen hyppäämään yli ja enää ei kertaakaan menty alitse, edes tiukoissa kurveissa. Alan kyllä hypyttää nyt koko ajan noita 45 senttisiä, kun näyttää siltä, että niistä niin helposti lähdetään menemään ali. Kalenterissa oli mätsäri ens viikoksi, mutta jätämme sen väliin, sillä ens viikko otetaan rennosti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti