maanantai 5. maaliskuuta 2012

What's up?!

Meistä ei olekaan kuulunut reiluun kuukauteen mitään, joten ehkä tässä on pienen tilannekatsauksen aika. Jasu-Petteri täytti noin kuukausi takaperin hurjat 5 vuotta! Mihin tämä aika oikein menee?? Ikä ei kuitenkaan missään nimessä vielä pikkuherraa paina ja Jasuhan on nyt mies siinä parhaassa iässä ;)

Mitään ihmeellisempiä ei oikeastaan ole tapahtunut. Koirien kanssa olen treenaillut agia ja tokoa itsenäisesti. Jasusta on tullut radoilla kuin ammus...kyyti on hurjaa pitkän treenitauon jälkeen! Luka on kehittynyt siihen malliin, että ekat kisat startataan tän kuun lopussa..JÄNNÄÄ :-)) Tokokokeita en ole nyt katsellut kun aikataulut ei oikeen passaa niihin mutta eiköhän niitäkin viimeistään kesäksi saada molemmille jätkille. Luka pyörähtää kehässä sit seuraavan kerran erkkarissa.

Eipä tässä muuta tällä kertaa. Tänään kuvailin koiria ulkona ja ehkä jonkin kuvapostauksen tänne laitan kunhan kerkeen. Aika on (taas kerran ja vaihteeksi) niin kortilla että eipä paljon luppoaikaa jää! Joka tapauksessa nauttikaahan kaikki lukijat tästä keväästä ja ihanan aurinkoisista keleistä. Sitä kesää odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti