sunnuntai 6. syyskuuta 2009

2.luokka kutsuu!!! :)

Tänään oli upea päivä! Kisailma oli tosi kiva, vaikka viikolla olin vielä huolissani, että saadaanko kisapäiväksi vettä niskaan. Jasun kanssa heitettiin viikolla tosi lyhyttä lenkkiä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ja se näkyi sitten kisasuorituksissa erittäin kovana vauhtina. Muutenkin jätin verryttelyt hieman myöhemmäksi, enkä aloittanut niitä puolta tuntia ennen starttia ;) Eilen emme siis kilpailleet ollenkaan, koska eilisen B-kisa oli hyppyrata ja en yhden startin takia jaksanut kisaamaan lähteä...mutta tänään siis kisasimme molemmat startit...hienoin tuloksin. Tuomarina oli Mika Moilanen, joka oli tehnyt kaksi tosi kivasti kulkevaa rataa.

C-kisaa ennen oli jännitys kyllä aika kova, niin kuin mulla yleensäkin, mutta tällä kertaa jännitys oli vain hyväksi, sillä ohjaukseni oli paremmin harkittua ja selkeämpää kuin normisti. Yksi pikku virhe meinasi tulla, kun Jasu meinasi lähteä ohittamaan yhtä hyppyä, mutta sain kuitenkin hyppäämään ennen ohitusta. Muuten rata oli tosi sujuvaa ja vauhdilla mentiin. Tästä kisasta siis 0-voitto ja ihanne aikakin alittui reilut 17 sekuntia pienestä puomilla hidastelusta huolimatta.

D-kisan rata oli paljon vaikeempi, mutta mulla onnistui ohjaussuunnitelma hyvin ja en ollut ohjatessani liian rentona, joten tulos oli edelleen hyvää muutamia pitkiä kaarroksia lukuunottamatta. Nuo kaarrokset veivät jonkin verran aikaa, mutta ihanneaika alittui silti ainakin 17 sekuntia (taas) ja radalta tuli upea 0-voitto ja SERT kakkosluokkaan! Jasu oli tänään mahtava ja omaan ohjaukseeni olen myös tyytyväinen! Tuomarikin kehui palkintojenjaossa, että oli tosi valmiin näköistä menoa

Videot tulee sitten myöhemmin nähtäväksi...ilmoittelen täällä sitten. Kotisivut avasin syyskuun eka päivä ja ne on siis siellä samassa vanhassa osoitteessa, missä ennenkin.

3 kommenttia:

  1. Upeeta ja mahtavaa Iina&Jasu: lämpimät onnittelut luokkanoususta! Kun saatte hiukan varmuutta lisää radalle, tulette olemaan lyömätön shelttikoirakko:D

    VastaaPoista
  2. Suuret onnittelut vielä tätäkin kautta! Mahtavan näköistä menoa (:

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon! :)

    VastaaPoista