maanantai 26. lokakuuta 2009

Ihan hyvin menee :)

Ainakin paljon paremmin sujuivat treenit tänään kuin viikko sitten. Jasu alkaa olla oma itsensä ja itselläni alkaa tuo ohjauspuolikin muistua mieleeni. Tänään treenailtiin takaaleikkauksia, joita ei aikaisemmin olla pahemmin harjoiteltu. Aluksi oli pientä hakemista, siis suomeksi pitkiä kaarroksia, mutta ne saatiin tiukoiksi muutamien toistojen jälkeen, kun minä tajusin, miten pitää tietyissä tilanteissa ohjata. Kyllä nuo treenit tuntuu ihan rehellisesti sanottuna paljon tehokkaammilta, kuin kesällä mölliryhmässä.

Puomin ja A:n kontaktia olen siis alkanut opettaa uudestaan, tällä kertaa pysäytyksellä, joka tuntuu paljon paremmalta, kuin epävarma juoksukontakti, jota en ole saanut toimimaan. Tämä uusi systeemi vaatii nyt paljon paljon treeniä ja kärsivällisyyttä...ja sitä on nyt pakko alkaa löytymään. Viime viikolla treenailtiin jo jonkin verran kotipihassa tuota alastuloa, mutta ei Jasu sitä vielä ihan kunnolla ole hiffannut, mutta jotain kuitenkin on jo tajunnut. Tämä viikko treenataan vielä vähän ahkerammin tuon kontaktin parissa ja varmaan seuraava ja sitä seuraava jne...toivottavasti saadaan sitten tuo kontakti toimimaan...joskus.

Ilmoitin tossa äsken Jasun Kemin kisoihin lauantaille. Siellä sitten kisataan kolme starttia ja päästään lähes puolen vuoden tauon jälkeen hypärille! :) Marraskuussa tiedossa aika monta starttia näillä näkymin. OKK:n kisoissa melko todennäköisesti kaikki 4 starttia, mutta KAS:n kisoista en vielä varmuudella mene sanomaan mitään...jompana kumpana päivänä kuitenkin sielläkin starttaamme. Joulukuussa päästään sitte lomille! :)

1 kommentti:

  1. Heh, miten sen nyt ottaa.. :D Musta tuntuu että me vielä aika kauan pyöritään kakkosissa :p kivalta kuulostaa teidän agiliitelyt. Yks meiän treenikaverikin vaihtoi kontaktit todennäkösesti juoskukontakteista pysäytyksiin. Hyvin se koira oppi ja kisoissakin niille ropissut nollia aika paljno :) tsemppiä teille tuleviin kisoihin!

    VastaaPoista