sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Agiserti ja tosi hyviä ratoja! :)


 muokattu myöhemmin:
(videot ei välttämättä vielä toimi)

B-kisa (HYL, kepit, hyppy "takaisin") VIDEO
C-kisa (5vp, rima tippu) VIDEO
D-kisa (5,69vp, kielto hypyltä) VIDEO

tuota D-radan kieltoa ei näy videolla kunnolla (3.viimenen este)
ja siitä sertiradastahan ei sitä videota saatu :(


Lauantai aamuna mulla oli aikainen herätys hiihtokisoihin, joiden jälkeen rättiväsyneenä lähdin OKK:n agikisoihin, joissa tuomarina siis Henri Luomala. Kisafiilis oli aika hyvä ja turhia paineita ei ollut, kun ne oli purettu hiihtoladulle. Vuoden ensimmäisessä startissa saavutettiin jo koko vuodelle 2010 asetettu päätavoitteemme: Nollatulos, luokkavoitto ja agilityserti! Tosi mahtavaa :) Rata ei kulkenut parhaalla mahdollisella tavalla, mutta maaliin asti selvittiin puhtaasti alle ihanneajan "hehtaarikaarroksista" ja Jasun ylilatauksesta huolimatta. Oma ohjaus oli vähän hukassa kisatauon jälkeen, mutta nyt tänään (sunnuntaina) ohjaus tuntui aika hyvältä verrattuna eiliseen.Huonosti ei meidän muutkaan radat menneet...

B-kisasta saatiin hylky radan loppuvaiheilla, tai oikeastaan melkein loppusuoralla, kun Jasu hyppäsi yhden hypyn väärin päin. Aiemmin oli tullut kuitenkin jo keppivirhe, joten sinänsä mitään suurempaa ei tässä startissa menetetty. Jasu kyllä meni aika hyvin. Rata oli ehkä hieman helpompi kuin A-kisan rata, mutta juuri tuon asenteen takia ennen kisaa onnistuin sitten radalla sössimään ;) Se olikin meidän eka hylky kolmosissa ja 12 starttia kisattiin ilman ainuttakaan hylkyä! :D

C-kisa oli keskivaikee hypäri, jolla harmittava riman pudotus mun mokasta heti toka esteellä, kun hiljensin Jasun vauhdin niin, ettei vetäisi hirveää kaarrosta siihen kohtaan, mutta Jasu sitten ei saanut kunnon vauhtia seuraavalle hypylle ja rima tippu. Muuten rata oli sujuva muutamaa turhaa kurvia lukuunottamatta ja ohjaus pelitti muuten tosi hyvin. Tuloksena siis 5vp ja 5.sija

D-kisa kai se harmittaa kaikista eniten...Rata kulki niin hyvin alusta kolmanneksi viimeiselle esteelle asti. Olin varmaan jo niin "nollafiiliksissä" että ohjaus unohtu täysin. Jasu sitten juoksi hypyn ohi ja tästä kielto ja hieman sähellystä, joka johti reilun puolen sekunnin yliaikaan.  Eli tuloksena 5,69vp ja sijoitusta en muista...oliskohan ollu 4. tai 5. Tällä radalla ohjaus onnistui tosi hyvin ja Jasu teki tosi hyvää jälkeä radalla. Ainut poikkeus oli vaan se mun ohjausmoka ihan lopussa.

Harmikseni tuo sertirata jäi videoimatta, kun kuvaajalla on ilmeisesti vielä hieman harjoiteltavaa tuossa kameran käytössä. Kolme viimeistä starttia saatiin kuitenkin videolle ja pätkät lisään varmaankin huomenna...huomenna paluu arkeen ja päästään samantien treenaileen! Tähän lajiin ei tunnu kyllästyvän...ei sitten millään! ;)

8 kommenttia:

 1. Onnea onnea ekasta agisertistä Iina & Jasu: siitä se lähti valiokello tikittämään:D Vaikutti muutenkin menneen kisat kivasti ja fïilis oli rennon latautunut;-)

  VastaaPoista
 2. Onnea sertistä vielä näin netin kauttakin :). Kummasti tämä laji kyllä vetää mukaansa, mutta onnistumisia tarvitaan motivaation ylläpitämiseksi - ja teillähän niitä riittää ;).

  VastaaPoista
 3. Onnea sertistä! Oli tarkoitus lauantaina tulla 3-luokan kisoja katsomaan, mutta unohdin kisat ihan tyystin. Harmi, olisi ollut mukava seurata Jasun sekä Nitan ratasuoritukset. No, kisat eivät taida sinun ja Jasun kohdalla ihan heti loppua : )

  VastaaPoista
 4. Hienoa Iina ja Jasu! Paljon onnea ekasta sertistä !

  Arja

  VastaaPoista
 5. Kiitos. :) H:ta odotin, mutta EH oli kiva yllätys.

  Paljon onnea Sertistä! Siitä se lähtee! Onkos jo seuraavat kisat tiedossa? (;

  VastaaPoista
 6. seuraavia kisoja oon suunnitellut tuonne kalenteriin (löytyy oikeelta palkista) :)

  VastaaPoista