lauantai 16. tammikuuta 2010

Alkuvuoden kuulumisia

Hieman pääsi suunnitelmat muuttumaan alkuvuoden kisaamista ajatellen. Osasyynä on tietysti mun hirmusen tiukka aikataulu, joka täyttyy mm. koulunkäynnistä sekä  päivittäisistä hiihto- ja jalkapallotreeneistä...siihen kun yrittää vielä agilityt ynnä muut sekoittaa mukaan niin pian huomaa ettei kalenterista paljon tyhjiä aukkoja löydy!

Elikkäs Kemin kisat jää meillä välistä hiihtokisojen takia ja osittain myös siksi, että sunnitelmissa on käyttää tammi-helmikuu lähes pelkkään harjoitteluun Jasun kanssa, jotta saadan paras vaihde päälle sitten kun on enemmän kisoja alkukeväästä. Okk:n kisojen kanssa samana viikonloppuna ois mulla kans hiihtokisat toisena päivänä, mutta en vielä tiedä että onko lauantaina vai sunnuntaina. Ehtisin kyllä ottaa viikonlopun aikana 4 starttia, mutta ihan Jasua ajatellen taidan jättää startit kahteen ja mennä sitten toisena päivänä vaan talkoilemaan. Kas:n kisoihin menoa en edes harkitse, sillä en hirveesti diggaa siitä maneesista ku se on niin kylmä ja alusta ei ole Jasun jalkoja ajatellen se paras mahdollinen. Aloitellaan kisaaminen varovaisesti ilman turhia loukkaantumisriskejä ja ylirasitusta. Eli tammi-helmikuussa vain 2 starttia tiedossa :)

Treenit jatkuivat tän viikon maanantaina ja kontaktit oli edistyneet. Hieman hakemista, mutta kyllä se siitä. Lämmitin Jasua ja purin sen ylimääräisen energian kontaktitreeniin, joten hyvin veti sitten itse harjoituksen. Oli tosi helposti ohjattavissa kun ei käynyt niin ylikierroksilla. Ylihuomenna taas päästään treenaileen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti