lauantai 5. kesäkuuta 2010

Uutta ilmettä :)

Niin tässä blogissa kuin minunki naamalla. Meillä Jasun kanssa on alkanut taas onnistumaan. Ihan vain treeneistä puhun, mutta silti tuntuu, että alan päästä tästä nyt jyvälle ja asian ytimeen, eli siihen, miten tuota kiituria pitää ohjata ennen kuin se blokkaa niitä vääriä esteitä. Viime treeneissä Jasu yllätti hienolla a-esteen kontaktilla ja parilla upeella käännöksellä. Myös tietyt tekniikkakuviot onnistui entistä paremmin.

Kesä on tullut nyt lopullisesti, kun kesälomakin alkoi tänään! Mahtava tunne, kun peruskoulu on ohi. Yläaste meni kyllä niin äkkiä, että muistan vieläkin sen seiskaluokan ekan päivän ja senkin, kun lähdettiin ala-asteelta. Seuraavaksi nokka kohti lukiota sitten. Pitää nyt nauttia kesästä ja olla Jasun kanssa niin paljon kuin ehdin, kun kerrankin on aikaa vaikka muille jakaa :)

Nyt nokka kohti uusia haasteita ja nautitaan kesästä! Hyvää ja tapahtumarikasta kesää teille blogin lukijoille! :)

7 kommenttia:

 1. Mä olenkin unohtanut lueskella teidän blogia..
  Joo, luonnetesti oli tosi mielenkiintonen kokemus, kannattaa mennä kokeilemaan =).

  VastaaPoista
 2. Vaihdetaan vaan blogilinkkejä! :)
  Onnea teille agin jatkoon ja sulle lukioon!

  VastaaPoista
 3. Pitää nyt kerrankin jättää kommentti sun blogiin, kun tätä käyn aina välillä lueskelemassa :) Lisään tämän samalla meidän blogilistaan, niin on helpompi seurata päivityksiä. Terveisiä Sofilta agilitykoulutuksen vetäjälle! :) Treeneissä nähdään!

  VastaaPoista
 4. Elina: Vois kokeilla jos tässä lähellä sattuis semmonen olemaan joskus :)

  Essi: Kiitos kovasti! :)

  Iina: Kiva ku tulit kommentoimaan :) Lisäsin kans teidän blogilinkin meidän linkkilistaan. Terkkuja ja rapsuja Sofille! :)

  VastaaPoista
 5. Moi! Onpas komea herra täällä!
  Kiitoksia, nättihän tuo Lumi kyllä on, toivottavasti vaan ei kasva liikaa, ettei tartte näyttelyhaaveita haudata. :)

  Vau miten upeasti teillä menee agilityssä, kävin ihailemassa teidän videoita. Lumikin pääsee kokeilemaan vauhdikasta harrastusta kunhan kasvaa, tosin pentuagilityyn mennään jo ensi kuussa. Tosin se on todettu Unnankin kanssa, että koira osaa paremmin, mutta emännällä on vielä paljon työtä. :D

  Linkinvaihto käy hyvin! Mukava käydä tutkimassa muidenkin shelttien kuulumisia! Hauskaa kesää!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kehuista :) Kyllä nämä sheltit on mahtavia agilitykoiria ;)

  VastaaPoista