maanantai 14. kesäkuuta 2010

SIN1 & BIS10

Käytiinpäs tänään tekemässä kenraaliharkka Poria varten. Jasu esiintyi tosi nätisti eikä arkaillut tuomaria. Arvostelu tässä:

Yleiskunto 5/5
Turkki 5/5
Luonne 5/5
Käsiteltävyys 5/5
Liikkeet 5/5

Eli täydet pisteet saatiin ja erinomainen arvosanaksi. Tuo käsiteltävyys oli varsinki positiivinen yllätys :)
Sinisten kehässä sitten väki väheni ja yhtäkkiä huomasin seisovani siinä Jasun kanssa ihan yksin ja tuomari kätteli meidät BIS-kehään.

BIS-kehä oli suurempi kuin normaalisti, sillä kehään otettiin 13 koiraa. Jasu sijoittui näistä sitten sijalle 10 ja saatiin ihan reippaanlaisesti palkintoja ;) Saatiin kyllä hyvää harjoitusta, kun joka kehässä paitsi BIS-kehässä meidän edellä oli sheltti ja Jasu tunnistaa nämä oman rotunsa edustajat, mutta hyvin käyttäytyi häiriössäkin :)

Agikuulumisia vielä: treenit sujuu, kontaktit sujuu, kaikki tuntuu menevän hyvin...joten niinhän siinä sitten kävi, ettei mun pitkään suunniteltu kisatauko sitten kauaa kestänyt, kun menin ja ilmoitin Jasun agirotuun perjantaille. Samalla menee kivasti Porin näyttelyn yhteydessä :) Katsotaan jos lauantaina kerkeisin käydä mätsärissä vielä treenaamassa Jasun kanssa...jos en kerkee niin ei haittaa, sillä hyvin se esiintyy joka tapauksessa...mun pikkumissi <3

5 kommenttia:

  1. On sulla ihana ja taitava koira <3 kaikin puolin :)

    VastaaPoista
  2. Mahtava juttu! Tätä on nyt liikkeellä tätä "BIS-kehäilyä." Onnea! :)

    VastaaPoista
  3. niimpä :D Jasu otti Pikusta oppia ;)

    VastaaPoista