lauantai 29. toukokuuta 2010

Inte kiva!

Tein tässä OKK:n kisojen jälkeen (toivottavasti) viisaan päätöksen, sillä nyt alkaa kisatauko. Kolmet kisat on menneet jo niin päin mäntyä, että mun on pakko alkaa opetella Jasun ohjaamista. Meillähän oli se kukoistusvaihe siinä vuodenvaihteessa, mutta tällä hetkellä meidän kisamenestys on täydessä taantumassa. Toki hyviäkin ratoja on ollut seassa, mutta kontaktit ovat nousseet meidän ylimmäksi ongelmaksi ja niitä olis nyt tarkoitus alkaa hiomaan kuntoon.  Treeneissä onnistuu ihan priimasti, mutta kisoissa ei tuu mitään. Lisäksi Jasun vauhdinlisäys on tuonut uuden haasteen eteen näin ohjaajalle. Sitä on nyt ihan erilaista ohjata, vaikka nopee se on ollut ennenkin.

Treenit on menneet nyt ihan uskomattoman hyvin. Viime treeneissä Jasu teki niin uskomattomia yllätyksiä esimerkiks keppien hakemisessa, että en olis ikinä uskonut sen onnistuvan, mutta shelttipoika bongas oikeen keppivälin ja oli niinkuin olis sen ennenki osannut. Ja kontaktit pelittää...treeneissä. Saa nähdä, onko seuraavat kisat heinä- vai elokuussa. Heinolassa voitais käydä Kotkan kesälomareissun yhteydessä kokeileen etelän tasoa, jota varmuudella voin kehua kovaksi.

Pari viikkoa sitten löytyi pörriäisestä eka punkki ja parin päivän päästä kaks lisää. Ei muuta ku karkotteet niskaan ja enää ei kyytiläisiä ole näkynyt. Nyt jatketaan agin treenaamista 2x viikossa ohjelmalla ja katsotaan sitten, lähteekö sujumaan niin hyvin, että voidaan kisata. Toivotaan näin :) Seuraava suuri koettelemus siintääkin jo Porissa...hieman pelottaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti