lauantai 3. heinäkuuta 2010

Agirotu & Pori KV

Aloitetaan vaikka siitä tämän päiväisestä näyttelystä: Tuomarina shelteillä Tamas Jakkel, josta jopa Jasulle jäi mukava vaikutelma, vaikka Jasu on normaalisti tosi varautunut erityisesti vieraita miehiä kohtaan. Ekana päästiin kehään ja Jasu liikkui tosi hyvin kun ei ollut toista koiraa edessä houkutuksena. Muutenkin Jasu esiintyi oikein mallikkaasti kehässä, vaikka näyttelypaikalle tullessa näytti ettei esiintymisestä tule yhtään mitään. Pöydälläkään ei pakitellut juuri ollenkaan edes tuomarin vilkaistessa hammaskalustoa. EH sieltä sitten tuli ja voi että ku olin tyytyväinen ja oon edelleenkin! :)

Hieman terävä pää mikä pilaa ilmeen. Hieman pystyasentoiset hartiat. Hyvä tasapaino ja olemus. Hyvin kulmautunut takaosa. Hyvä turkki. Liikkuu hyvin.

Sitten jatketaan perjantain agilitytuloksilla: Agirotupäivä oli ihana. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta Teivon raviradalle ja tunnelma oli huippu! Ratoja juoksimme läpi kaksi kappaletta ja eipä voinut ratoja kovin helpoiksi kehua. Niissä riitti haastetta, eivätkä ihanneajatkaan olleet ihan helposti alitettavia (ainakaan meidän kaarroksilla). Pitkästä aikaa teimme hyvän ja täysin puhtaan radan, mutta ihanneaika ylittyi +2,03 sekuntia. Sijoitus oli 9/49.

Sitten kootut selitykset: pitkiksi venyneet kaarrokset ja vauhtikaan ei ollut ihan niin terävää kuin normaalisti pitkän matkustuksen jälkeen ja lisäksi Jasu-raukalla oli maha ihan kuralla. Mulla oli tosi huono omatunto sen radalle viemisestä, mut Jasu teki parhaansa siinä olotilassa, enkä vaatinut siltä sen enempää. Koko reissu oli kuitenkin mahtava kokemus ja ensi vuonna olisi tarkoitus mennä agirotuun uudestaan, ehkä vielä useammaksi päiväksi ja kenties isommalla porukalla!

Torstaina kävimme myös epiksissä. Henna ohjasi Jasua mölliluokassa ja hienon näköistä menoa oli siihen nähden miten ovat yhdessä treenanneet. Vain kerran Jasu pääsi karkaamaan väärälle putkelle, josta hylky. Itse ohjasin kisaavat ja sieltä voitto tuloksella 5 (kielto hypyltä). Vaisua menoa oli tuossa kisaavien radalla. Kyllähän se väsyttää kun käyttää kaiken energiansa kentän laidalla rähjäämiseen...Kiitos Vuokko jälleen videoinnista! =)

3 kommenttia:

  1. Onnea Jasun erittäin hyvästä näyttelymenestyksestä:-))

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tuulikki :) Jasu ylitti taas mun odotukset ;)

    VastaaPoista
  3. Haha kiitos kommentista! :--D Kyllä mää ja Riku tykätää enemmä agilitystä, mut jotenki sitä vaa tuloo reenattua paljo vähemmä, ku esteitä o meillä nii vähä ja sitte ne pitääs vielä raahata paikoollee (vaikkei toi ees kova homma oo...) :o

    VastaaPoista