lauantai 16. lokakuuta 2010

Siimahan se siellä!

Niin siinä pääsi sitten käymään, että mein Luxus näyttää tällä hetkellä joltain aivan muulta kuin sheltiltä...minikokoinen kirahvi kuvaa aika hyvin tuota näkyä. Pikkujätkä kun on nykyään pelkkää jalkaa, kaulaa ja kuonoa = kunnon siima. 4kk ikäisenä säkä 30cm ja painoa 3,5-4 kiloa. Rokotukset on saatu ja molemmat kivekset on siellä missä pitääkin. Täytyy sanoa, että siinä oli asia, mitä eniten olen jännittänyt ja täytyy sanoa että ihan turhaan jännitin! Lukan 4kk kasvukuva löytyy kuvagalleriasta.

Jasu pääsi taas agilityn makuun kun mentiin suoraan treenaamatta kas:n kisoihin, joissa vallitsi mitä "ihanin" säätila. hyi! Eipä kisaamisestakaan tullut enää mitään kun ohjaajan motivaatio katosi tiehensä sään takia. Ei Jasukaan parhaassa terässä ollut. Ei pysynyt yhtään hallussa, kun nyki koko ajan väärille esteille. Eka rata oli ihan kauhee, mutta selvittiin monen täpärän tilanteen jälkeen vain yhdellä rimantiputuksella maaliin. Toinen meni hylyksi mun aivan järkyttävän ohjaustöpin takia. huoh! ei enää ikinä semmosta tuu tehtyä, toivottavasti :D

Myös Luka on agiliidellyt edelleen hyppy-hyppy-putkeen linjalla ja myös keppikujaa ja kontaktia on vähän otettu. Ja intoa riittää! Jasun kanssa aletaan treenaamisessa keskittyä taas kontakteihin...nii-iin...taas!

Tänään käytiin sit molempien jätkien kanssa mätsäilemässä. Junior-Handleriin otin tietysti mun aina-yhtä-luotettavan Jasu-Petterin, josta hieman huomasi, ettei ole vähään aikaan käynyt kehässä, mutta perusvarmalla seisomisella ja liikkumisella Jasu meni oikein hyvin ja lopulta tuloksena JH3 yhdeksästä handleristä.

Sit Luka-Petteri, jolle tämä oli ensimmäinen näyttelytottumustreeni häiriössä ja tuomariltakin tuli kommentti "tämähän on vielä ihan vauvaliigassa". Vaavi kuitenkin esiintyi yllättävän hyvin. Ei ottanut ollenkaan häiriötä muista koirista, mutta haisteli välillä maata vähän turhan innokkaasti. Lukan liikkuminen on aivan upeaa ja seisominen on 2/3 kehässäoloajasta tosi hyvää :) Lukalle punainen nauha ja loppukehässä ei enää sijoituttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti