tiistai 16. marraskuuta 2010

Mitä sitä tulikaan tehtyä...

...tuli nimittäin ilmoitettua Jasu joulukuun tokoepiksiin mölliluokkaan. Ihan kiva lähteä kokeileen. No, ei hätää kun koirana sattuu olemaan just Jasu, jonka pitäisi osata kaikki alo:n liikkeetkin ja se on tosiaan vaan mölliluokka. Mutta silti...hui!

Eilen käytiin taas perinteisesti Virpiniemessä treenaamassa mukana molemmat pojat. Jasun ja mun suorittamiseen on tullut tosi paljon varmuutta lisää ja treenit sujui tosi hyvin. Kontaktitkin oli parhaat pitkään aikaan. Jasuhan ei yleensä ole kiinnostunut lelupalkasta agikentällä, mutta eilen sekin ihme tapahtui, että Jasu repi palkkioksi saamaansa lelua ihan innoissaan kun huvikseni kokeilin että onko yhtään viettiä lelun perään :)

Luka treenasi samaa pätkää kuin meidän mölliryhmä, jolle olin laatinut tosi helpon irtoamis/vauhdinhakuharjotuksen. Luka meni ihan ok. Pientä väsymystä oli havaittavissa, kun oli käynyt pitkällä vauhdikkaalla metsälenkillä iltapäivällä. Treenattiin myös vinokeppejä ja ollaan päästy siis pois keppikujasta. Luka tosin vielä hyppii keppien yli, kun ne ovat niin levällään, mutta niitä aletaan nostaa sitten vähitellen. Treenien loppuvaiheilla otettiin myös se videokamera esiin ja kuvattiin Hennan kanssa Lukaa ja Pikua.

Videomateriaali:
Luka treenaa (toisen putken jälkeen näki Pikun ja keskittyminen vähän jäi :D)
Lukan vinokepit (doingdoing....)
(youtubesta löytyy myös Pikun videot)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti