torstai 2. joulukuuta 2010

Ihmeellinen matka TOKO:n maailmaan

Aloitetaan tuoreimmasta, eli tämän päivän tokokokeesta (mölli). Jasusta saa kaivettua näköjään uusia puolia esiin, tänään hyviä sellaisia, jätkä oli nimittäin tosi hyvä! :)

Luoksepäästävyys: 9 1/2 
Pientä varautumista, mutta hyvin antoi tulla lähelle. Perus Jasumainen suoritus, parempaa en osannut odottaa ;)

Paikallamakuu: 10
Oli järjettömän pitkä minuutti, mutta Jasu pysyi paikallaan ja tapitti mua koko ajan :)

Seuraaminen kytkettynä: 9
Mulla oli liian kiire ja Jasu jäi aluksi ja käännöksissä vähän jälkeen.

Liikkeestä maahanmeno: 9
Muuten täydellinen, mutta perusasentoon palauttaessa jouduin antamaan kaksoiskäskyn :(

Luoksetulo: 10
Ei ihan täysvauhtinen, mutta riitti kymppiin.

Kokonaisvaikutus: 9 1/2
Hieman reippautta vielä lisää :)

Pisteet: 115/120 ja sijoitus 2.  Seuraavissa epiksissä kisataan sit alokasluokassa ja sen jälkeen aletaan miettiä virallisia kokeita. Olin aika vasta vielä sitä mieltä että Jasusta ei tokokoiraa saa, mutta olin näemmä väärässä.

Lukan kaikki hampaat ovat nyt vaihtuneet ja purukalusto on hyvä! (*helpotuksen huokaus*) Lukalla alkoi muuten pieni "lihotuskuuri" tai oikeastaan vain ruokamäärän lisäys. Poika nimittäin kuluttaa niin paljon, ettei ihan perusruokamäärä riitä. Pitää saada Luksulle vähän lihaa luiden ympärille, mutta ei nyt liikaa kuitenkaan ;)

Viime lauantaina olimme Kemissä agiliitämässä ja tuloksissa ei kehumista. Eka rata oli täys katastrofi ja tokalta napsahti kontakti-ja keppivirheet, mutta meno oli muuten toka radalla tosi hyvää. Sunnuntaina kävimme myös viettämässä shelttien pikkujouluja Pateniemen Honkapirtillä ja mukavaa oli :)

Joulukuun kuukauden kuva löytyy muuten galleriasta. Käykäähän kurkkaamassa ;) Kalenteriin lisäsin kaikki ensi vuoden näyttelyt, joihin me voitaisiin olla menossa, mutta voin jo nyt sanoa että ei olla noihin kaikkiin menossa. Kaikki riippuu niin monesta asiasta, kuten turkista, agikisoista tai muista päällekkäisyyksistä.

Hyvää joulun odotusta kaikille! =)

4 kommenttia:

 1. VAU, te ootte hyviä! :---))
  Ja hyvää joulun orotusta teillekki.

  VastaaPoista
 2. Onnea hienosta tokokokeesta Iina & Jasu :))
  Ei muuta kuin rohkeasti virallisiin kokeisiin!
  Älä odottele niin pitkään kuin meikäläinen;-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tuulikki! me varmaan käydään epävirallisissa vielä kerran ALO-luokassa treenaamassa ja sitten varmaan uskaltaudun jo ilmottautumaan viralliseen kokeeseen ;)

  VastaaPoista