lauantai 15. tammikuuta 2011

Luka 7kk

Lukalle tuli tänään 7 kuukautta plakkariin. Ihan pentu se vielä on käytökseltäänkin...eikä aikomustakaan alkaa vielä nostamaan jalkaa tms, mikä Jasu aloitti jo 7 kuukauden ikäisenä ja oli jo pentuna vähän turhankin kiinnostunut toisista koirista. Lukalla ei ole samanlaista hinkua toisten koirien perään...onneksi :)

Tänään on mittailtu ja punnittu. Säkä edelleen 34cm eli kuukaudessa ei ole kasvua tapahtunut kuin ehkä muutaman millin verran. Luka on saanut myös sopivasti lihaa luiden ympärille eli ei ole enää semmoinen laiheliini kuin pari kuukautta takaperin ja painoa oli tullut jonkin verran lisää. Nyt pitää olla sit varovainen ettei pääse liian tuhtiin kuntoon. Laitan Luxista vielä kasvukuvan galleriaan tämän päivän aikana.

Joulun aikoihin vaihdoimme Jasun ruuan vähärasvaisempaan. Jasulla on ollut pikkuisen liikaa massaa, mutta jospa tuo vähärasvaisempi ruokavalio alkais vaikuttaa. Myös liikunnan määrää on yritetty lisätä mutta nuo pakkaset tekee sen vähän vaikeaksi, kun kylmällä eivät koiratkaan ole kovin innostuneita lenkkeilijöitä.

Luka on nyt ilmoitettu ekaan näyttelyyn Tuusniemelle 19.2 (pentuluokkaan), joka ei aiemmin ollut meidän suunnitelmissa. Itse en lähde reissuun mukaan, kun olen todennäköisesti silloin hiihto- tai agikisoissa täällä Oulun alueella. Jasun kanssa kisataan sit seuraavan kerran OKK:lla helmikuussa, pitää vielä hieman funtsia noita activen kisoja, kun Jasu ja tekonurmi eivät ole mikään maan mainioin yhdistelmä ;)

3 kommenttia:

  1. Onnittelut "isojen poikien" luokkaan siirtymisestä Lukalle! =D =D Terkut myös Jasulle!

    VastaaPoista
  2. Heissan, niin se aika vierii ja koirat vanhenee. Tänään juuri seurasin Lillin (7,5 v.)touhuilua hihnalenkillä. Vaikka ikää onkin, niin lumipaakuilla leikkii kuin pentukoira. Onnea Lukalle näyttelykehään, pidän peukkuja. Meillä myös tytöt tuppaa lihomaan ja puntarilla pitää käytää vähän väliä. Olen siirtynyt osaksi raakaruokintaan, mutta kyllä vielä laihisnappulaakin annan. Pakkaset kyllä rajoittivat liikkumista, mutta onneksi viime päivät ovat olleet tosi kivoja ulkoiluilmoja. Onnea agikisoihin Jasun kanssa!

    VastaaPoista