sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Ihana synttärilahja!

Tämä päivä vierähti OKK:n agikisoissa. Tuomareina Lee Gibson ja Eeva-Liisa Pohjanen. Kivoja ratoja olivat kaikki kolme ja kaksi ekaa rataa oli tosi hyviä ja lähes puhtaita ja vihdoin viimeiseltä radalta napsahti vähän vähemmän tyylipuhdas nolla, mutta nolla kuitenkin ja kaupan päälle 3.sijoitus. Kyseinen rata oli vielä kansainvälinen kisa.

Eka radalla oli melko kimurantti kepeille vienti ja suunnilleen puolet koirista livahtivat houkuttelevaan putkeen. Jasu selvitti ko. kohdan, mutta mun ohjaus sekosi sen jälkeen niin, etten kerennyt hahmottaa missä seuraava este oli, joten Jasu joutui pyörähtämään kerran ennen hyppyä ja tulokseksi tuli sit 5vp. Vauhti oli hyvä vielä tällä radalla.

Toka rata oli aika sujuva ja puhdaskin se olisi ollut, jos Jasu ei olis tippunut puomilta (onneksi ei käynyt kuinkaan). Ohjasin puomille vähän turhan jyrkästä kulmasta. Yritin suoristaa linjaa, mutta Jasu kerkesi ampaista puomille ja tuli melkein saman tien sen toisen reunan yli.

Kolmas rata oli ehkä näistä kolmesta se "huonoin". Vauhtia ei enää ollut pitkän päivän päätteeksi, kaarrokset valuivat ja minä hätiköin ihan liikaa...onneksi Jasu aina paikkaili mun ohjausvirheitä, joten 0-tulos sieltä kaiken työn ja tuskan jälkeen tuli. Olipa kiva saada nolla pitkästä aikaa (ja vielä mun 17-vuotis päivänä) Kiitos Jasu ihanasta synttärilahjasta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti