maanantai 6. kesäkuuta 2011

Tokoepiksiä ja Jumi-Luksu ;)

Epävirallinen koe
Ei mennyt meidän tokoepikset tänään ihan putkeen...
Pisteitä 159/200 ja sija 3/8.

Luoksepäästävyys 10 (pysyi kerrankin paikallaan!)
Paikallamakuu 5 (nousi istumaan, mitä ei oo ikinä ennen tehny...reagoi vähän liian lähellä kentän reunaa treenanneeseen koiraan)
Seuraaminen kytkettynä 6 (jotain ihan kauheeta...ei mennyt istumaan pysähdyksestä ja lähti välillä haahuilemaan)
Seuraaminen taluttimetta 7,5 (vähän parempi...meinasi ennakoida jääviä tuossa alussa)
Liikkeestä maahanmeno 9 (meni niinkuin yleensäkin...huonolla seuraamisella)
Luoksetulo 9 (tuli vähän vinoon ja ei ihan täydellä draivilla)
Liikkeestä seisominen 9 (sama vika kuin liikkeestä maahanmenossakin)
Hyppy 10 (ei ollenkaan hassumpi suoritus)
Kokonaisvaikutus 9 (tuomarin oikeaan osunut kommentti: "näkee että koira osaa mutta ei vissiin ollut ihan paras päivä tänään")

Eipä tuo niin katastrofi ollut kuin ne viralliset...harmitti vaan tuo paikkamakuu, sillä ilman sitä häiriötekijää kentän reunalla tuo ois ollu selvä 1.tulos, mutta eipä tuolla epiksissä sillä oo niin väliä. Ensimmäinen video on koesuoritus ja toinen filkka on sit kokeen jälkeen tehdystä pikkutreenistä...aika selvä on tuo ero koesuoritusten ja harjoitusten välillä...niin paljon paremmin Jasu vetää treeneissä. Noista videoista sen näkee varsin hyvin.

Lihashuoltoa ja the Jumi-Luksu
Molemmat koirat pääsivät tänään hierontaan, Lukakin ekaa kertaa ja oli todella hyvä että Luksu saatiin hierottua, sillä KOKO KOIRA OLI IHAN JUMISSA! Ei siis mikään ihme kun Lukan liikkeitä on kritisoitu näyttelyissä. Myös Jasulla oli selässä ja takaosassa hieman jumikohtia, mutta eivät olleet niin pahoja kuin Lukalla. Nyt on poijat sit vetreitä taas. Huomenna suunnataan näillä näkymin Liminkaan mätsäreihin ja sit tämä blogi hiljenee joksikin aikaa ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti