torstai 11. elokuuta 2011

Agiepikset ja SM-kuvia

Keskiviikon agiharkkojen jälkeen ei ollu mitkään mainiot tunnelmat. Luka kyllä tekee ja se osaa, mutta vauhti on pois ja kaikki muu kiinnostaa. Tänään käytiin sit agiepiksissä ja sama meno jatkui. Luka teki kylläkin 0-tuloksen ja voitti luokkansa, mutta silti mun fiilikset oli aika surkeet kisan jälkeen. Luksu tuli ihan käsijarru päällä ja meno oli muutenkin ihme haahuilua! Ei huvittais julkasta kisavideoo mut laitetaan nyt muistoksi...varmasti tuun joskus nauramaan tälle ja kovasti xD



En jäänyt kisoihin oottaan palkintojenjakoja sun muita kun meinas tulla kiire lähtee vetämään kahdet agitreenit mölliryhmäläisille. Luxin kaa otettiin sit samaa pätkää, joka oli muuten mun ja Jasun ekoista epiksistä vuodelta 2008. Mä sanoin kyl tänään että tämä video ei kestä päivänvaloo mut laitetaan nyt kuitenki. Tässä siis karmaiseva linkki Jasun ekoihin epiksiin.

No kuitenkin, virittelin Lukaa hyvin ennen treeniä ja kävin näyttämässä sille targetin ja voi jukranpujut että siihen tuli vauhtia! Luka ei olis sillä vauhdilla hävinnyt Jasullekaan minkään vertaa. Kun tuon saisi aina kulkemaan tuolla turbo-vaihteella :) Harmi kun sitä treenipätkää ei tullut videolle!

Alla vielä SM-fiilistelykuvia viime viikonlopulta. Kuvat by Sari Eskelinen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti