lauantai 17. syyskuuta 2011

Torneå

Ulkokausi alkaa olemaan kohta takanapäin ja toivottavasti OKK:n halli saadaan hyvissä ajoin pystyyn Haukkikselle ja päästään sitten kunnolla treenaamaan talvella. Tänään oli viimeiset ulkoagikisat Tornion suunnalla ja Torniossa ollaan käyty tokokokeessakin.

Tottelevaisuuskoe 3.9.
Heti kuun alussa pääsimme tositoimiin tokokentille, kun olin extempore-tyyliin päättänyt sittenkin ilmoittaa Jasun ulkokokeeseen, tuomarina oikein mukava setä, Allan Aula. Saimme toisen ykköstuloksemme pistein 186/200 ja sijoitus 5/12. Jasu ei ollut todellakaan parhaimmillaan, mutta tuomari oli niin hyvällä tuulella että suoritukset riittivät ykköstulokseen. Alla vielä osasuoritukset.

Luoksepäästävyys: 9 (Jasu pelkää vanhempia miesihmisiä ja pakitti jonkun verran)
Paikalla makaaminen: 10
Seuraaminen kytkettynä: 8 (nuuskimista, käännökset väljät)
Seuraaminen taluttimetta: 8 (sama kuin edellinen)
Liikkeestä maahanmeno: 10
Luoksetulo: 10
Liikkeestä seisominen: 9,5 (todella väljää seuraamista)
Estehyppy: 10
Kokonaisvaikutus: 10

Agilitykisat 17.9.
Oli kyllä todella pitkä ja uuvuttava kisapäivä (4 starttia). Kaks ekaa rataa oli todella hyviä, mutta tulokseksi molemmista jäi hylky todella pienien virheiden takia. Näiden ratojen jälkeen iski jo semmoinen epätoivo, että tein lupauksen, että jos tänään ei tule tuplanollia niin me kisataan Jasun kanssa seuraavan kerran vasta ensi vuoden alussa. No, kuinkas siinä sitten kävikään...

C-rata oli vääntämistä ja kääntämistä, Jasusta näki ettei se enää jaksanut, mutta pääsimme taistellen nollalla loppuun asti. Sama surkea tatsi ja säätäminen jatkui D-radalla, mutta vaikeuksien kautta pääsimme taas nollalla maaliin ja nyt me ollaan sit saatu ne kovasti kaivatut TUPLANOLLAT! Tilanne arvokisanollien osalta alkaa näyttää kieltämättä varsin hyvältä :) Sijoituksemme oli noilla kahdella viimeisellä radalla 6.

Lukan agility ja toko
Olen ottanut nyt Lukan Jasun tilalle tokotreeneihin ja kun Jasu on nyt treenitauolla agistakin, olen pystynyt keskittymään Lukaan. Tokossa tarvitaan liikkeisiin vielä vähän varmuutta, mutta muuten Luxus alkaa olla jo kisavalmis. Agissakin ollaan kehitytty huimasti nyt viime viikkoina ja periaatteessa Luka olis esteiden osaamisen puolesta kisavalmis, mutta haluan sen olevan vielä vähän varmempi ennen virallisia kisoja ja eipä tässä mikään kiire ole viilata juttuja kuntoon, kun ekoihin kisoihin on vielä puoli vuotta aikaa treenata.

Muuta
Luka on päässyt mun kanssa nyt pari kertaa juoksulenkille ja voi että kun sen kanssa on niin huippua juosta! Kun Jasun kanssa yrittää juosta, sitä saa suunnilleen hinata perässä, mutta kun Lukan kanssa lähtee lenkille niin huomaan itse olevani se, jota odotellaan :D

KoiraNetiin oli muuten päivitetty Lukan lonkka- ja kyynärtulokset ja siellähän komeili A/A ja 0/0! Mä oon niin ilonen, että nyt mulla on koira, joka on kaikin puolin terve hampaita, lonkkia ja koko olemusta myöten :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti