maanantai 16. tammikuuta 2012

Kajaani KV ja pari muuttujaa ;)

Luka kävi eilen pyörähtämässä Kajaanissa Hennan kanssa ja iso kiitos vielä tätäkin kautta Hennalle Lukan päivähoidosta ja Ainille ja Maaritille, kun otitte Lukan kyytiin! Itse olin hiihtokisoissa (yllätys yllätys), joten en päässyt ollenkaan paikan päälle. Voi sitä tunnetta kun sain tiedon siitä, miten Lukalla oli mennyt. Aamulla sanoinkin, että se on jo hyvin jos EH:n saisi, mutta lopputulos ylitti todellakin odotukset: kahdeksasta nuorten luokan uroksesta NUO ERI2 SA! Ei hullumpi aloitus tälle näyttelyvuodelle. Luka oli kuulemma esiintynyt tosi nätisti, eikä mikään ihme ku Henna on niin taitava handleri! :-)

tuomari: Mette Tufte, Norja

"Well developed male. Excellent type. Well shaped head. Dark eyes. Good ears. Good forechest. Correct body length. Moves with good drive, a bit loose in front. Nice temperament."

suom: Hyvin kehittynyt uros. Erinomainen tyyppi. Hyvin muotoutunut pää. Tummat silmät. Hyvät korvat. Hyvä eturinta. Oikea rungon pituus. Liikkuu hyvällä draivilla, hieman löysästi edestä. Mukava temperamentti.

Sitten hieman erilaisia uutisia...minä otin kuin otinkin agilitylisenssin tälle vuodelle ja tietysti myös OKK:n jäsenyyden. Ajattelin tosiaan vielä kisoja käydä jos vain suinkin ehdin. Koirien kaa treenaillaan vapaavuorolla tällä hetkellä ja en halunnut että esim. kaikki Lukan treenit menee hukkaan koska haluan sen kanssa kuitenkin kisata. Voisin hieman päivittää tuota kalenteriakin. Tässä keväällä ei varmaan kauheasti ehdi mihinkään, mutta alkukesästä sitten...Ei näistä koirahommista malta pysyä poissa :D

tavoitteita tälle vuodelle:
- Lukalle ykkösruusuke agista, tokosta ja näyttelyistä tai ainakin niihin oikeuttavat tulokset. Ja agissa tosiaan ois aika kiva edetä vaikka 3.luokkaan asti ;)
- Jasulle nollat kasaan SM-kisoihin ja MM-karsintoihin (sertitki ois kivoja), ja sit tietty se TK1-koulutustunnus.

2 kommenttia:

  1. Onnea Kajaanin upeasta tuloksesta! Ja kiva, et nähellään vielä teitä agilitykisoissakin :)

    VastaaPoista