sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Plusmerkkinen viikonloppu

Tämä viikonloppu sisälsi paljon koiramaista touhuilua: Lauantaina aamusta suuntasimme Lukan kanssa shelttien erikoisnäyttelyyn ja illalla oli Jasulla edessä kolme agistarttia 8kk kisatauon jälkeen ja eipä me oikeestaan hirveesti olla treenattukaan, mutta pääasiahan on että on kivaa. Ja tänään sunnuntaina käytiin Luksin kanssa starttaamassa vielä pari 1.luokan agirataa.

Shelttien erikoisnäyttely, Haukipudas
Tuomari: Dave Weller, Iso-Britannia
NUO ERI NUK3
suom: Erittäin mukava tyyppi. Tummat, ilmeikkäät silmät. Hyvin täyttynyt kuono-osa. Hyvä alaleuka. Siistit, hyvin käytetyt korvat. Hyvän pituinen kaula. Hieman lyhyt olkavarsi, mutta ei huono kulmaus. Mukava, syvä rinta. Hyvät mittasuhteet (pituus/korkeus). Loiva lanne. Hyvä polven kulmaus. Lyhyet kintereet. Liikkuu hyvin.

Suurkiitokset Hennalle Lukan esittämisestä! En olis voinut olla tyytyväisempi tulokseen...se on hyvin kun sijoittuu erkkarissa, eikä tuomari mitenkään hirveesti sitä punaista nauhaa jaellut :) Erkkarikuvia tulossa sit myöhemmin.

Agilitykisat, KAS
tuomari: Seppo Savikko

Lauantai, 3.luokka, Jasu:
Jasun eka rata oli sellainen ylimääräsen energian purku rata..siitä ei sen enempää kerrottavaa näin jälkikäteen. Toinen rata alkoi olla sitä samaa vanhaa Jasselia ja vauhti oli hurja! Omaa huolimattomuuttani vain päästi Yaskan juoksemaan muurin ohi helpossa kohdassa muuten niin vaikeella radalla joten virhepisteitä kertyi sit 5. Nollalla olis sijoituskin ollut vallan mainio ja ei varmaan sertikään olis kauas jäänyt mutta ei saa jossitella ;))

Sunnuntai, 1.luokka, Luka:
Luka pinkoi itselleen toisen LUVA-tuloksen 1.luokasta heti eka radalla eikä se toisellakaan radalla kauas jäänyt, hyppäsi vain renkaan kehikosta ja sit pidin treenin vuoksi Lukaa pitkiä aikoja kontakteilla niin maalissa tuloksena 5vp ja hitunen yliaikaa. Enää 1 nolla ja me ollaan nassikan kaa kakkosissa, mutta eipä meillä sinne mitään kiirettä ole. 1.luokka on oiva paikka harjoitella, mutta tällä menolla ei varmaan kauaa siellä viihdytä, sillä meidän jokainen kisarata ei oo ollut kovin kaukana nollatuloksesta. Luka on vain paljon varmempi ohjattava kuin Jasu..tavallaan...ja mielestäni se on paljon valmiimpi kisakoira kuin Jasu aloittaessaan kisauraansa. Vauhtia ja varmuutta vielä toivon Lukalle lisää, mutta sitä varmasti vielä tulee iän ja kokemuksen myötä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti