keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Videomatskua

Mulla ja Hennalla on ollut koko talven ajan koulutushommia OKK:lla kisavalmiiden parissa ja mukavaa on ollut :) Lähes joka kerta olen jäänyt Jasun ja Lukan kanssa hallille treenaamaan ja viime kerralla oli videokamerakin eksynyt mukaan. Eka videolla menee Luka ja tokalla Jasu (Jaskalla vähän turha kiire kepeillä, meni myöhemmin paljon paremmin mutta se ei sit tullut videolle :D)

Jasua on kiva viedä agiradalla vaikka se onkin hieman rauhaton...käyttäytyminen radan reunalla on vaan suoraan sanottuna jotain ihan hirveetä. Kotona ja lenkillä Jasu on kuin eri koira, mutta kun se näkeekin agiesteet niin kierrokset nousee vähintäänki sinne kahteensataan. Videoiltakin kuuluu tuo haukkuminen kun Luka menee, lisäksi Jasu saattaa puolivahingossa jopa näykkäistä housunlahkeesta tai hihasta kun huomaa että hänet jätetään radan reunalle odottelemaan.

 Tuommoseksi se on sitten mennyt kun ei ole asiaan heti alusta asti puuttunut. Onneks Luka on ihan toista maata, se malttaa odottaa radan reunalla ihan hiljaa ja rauhassa, mutta radalle mennessään saa kuitenkin sopivasti nostettua kierroksia...niinhän se yleensä on että toinen koira on helpompi kouluttaa paremmin kuin se ensimmäinen, siinä mielessä että ei tee samoja virheitä enää toisen kanssa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti