maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kaksin kappalein ykkösruusukkeita

Whippiii! Eilen Paltamon ryhmiksessä Luka sai vihdoin viimein sen kaivatun ERI:n Mari Palgilta, ja vieläpä huippuarvosteluin:

Erinomainen luuston vahvuus ja rungon mittasuhteet. Hyvin pyöristynyt kuono. Lähes litteä kallo. Hyvä ylälinja. Hyvin kehittynyt rintakehä. Liikkuu jäntevästi hyvällä askelpituudella

Nyt meillä on sit agilityn ja näyttelyiden ykkösruusukkeet plakkarissa ja vielä jos tokosta sen saisi...todennäköisesti ei avata tokouraa kuitenkaan tämän vuoden puolella, tai no sen näkee sitten ;)

Viime tiistaina startattiin Luxin kanssa kaksi starttia OKK:n virallisissa. Eka radan hyllytin kun oli niin surkea rata kaikkine virheineen että kierrätin tahallani Lukan viimeisen hypyn ympäri. Toka radalta 0-tulos, mutta kilpailu oli medeissä kova ja HÄVISIMME LUVA:N SEKUNNILLA!!! hieman harmitti mutta toisaalta ihan hyvä harjoitella nyt kakkosissa vähän pidempäänkin, koska Luka ei mielestäni ole vielä valmis kolmosiin. Ja hyvä että tulee onnistumisia kisoissakin, koska kisojen kautta koira saa parhaiten suoritusvarmuutta ja sitähän Luka nuorena poikana tarvitsee ja paljon :)

Seuraaviin kisoihin ilmoitan Jasunkin, sillä on niin kova hinku päästä herra hösöttäjän kanssa radalle...ja seuraavissa kisoissa 2 ja 3 luokat menee peräkkäin, joten sama viettää agikentällä lähes koko päivä.

1 kommentti: