lauantai 12. tammikuuta 2013

Reipas pieni potilas + kuvapläjäys picasaan!

Jasun jalan paraneminen alkoi mennä tulehduskipulääkityksen loputtua huonompaan suuntaan ja varasin sitten Otukseen eläinlääkäriajan. Jasun kinner oli kovasti turvoksissa ja kolme kertaa paksumpi verrattuna terveeseen jalkaan ja eläinlääkäri antoi diagnoosiksi akillesjänteen luksaation, mitä esiintyy enimmäkseen shelteillä ja collieilla. Eläinlääkärin mukaan kinner voisi parantua jotenkin ilman leikkausta, mutta esim. agiradoille ei olisi asiaa ilman operaatiota. Halusin tietysti että jalka paranisi mahdollisimman hyvin, joten varasin Jasulle leikkausajan.

Jalka leikattiin eilen 11.1 ja nyt on pienellä sievä pieni paketti oikeassa kintussaan. Toivottavasti paraneminen lähtee nyt hyvin käyntiin ja muutaman viikon päästä voi alkaa jo kuntouttamaan jalkaa. Jasu on ollut tosi reipas pikku potilas ja ymmärtää ottaa rauhallisesti, tosin välillä kun käy ulkona tarpeillaan niin meinaa olla vähän turhan paljon menohaluja mutta onneksi hihna on keksitty;)

Picasasta löytyy 3- ja 4-viikkoiskuvat Lukan ja Pikkiksen pennuista ja pari kuvaa Lukasta. On ne vauvelit vaan ihan hirmuisen söpöjä!! Pakko myöntää että pentukuume on tosi kova, mutta kolmatta koiraa ei tähän talouteen oteta. Siks mulla tekis kovasti mieli alkaa etsiin semmosta kivaa ja sopivan kokoista omaa kämppää mut koitetaan nyt kesään asti ainakin oottaa :D

Alla vielä pääkuva Lukasta. Kiitos Maarit trimmauksesta ja kuvaamisesta! :) Ja ainiin...en oo tainnut mainita että Luka on ilmoitettu ensimmäiseen tottelevaisuuskokeeseen maaliskuulle :)

9 kommenttia:

 1. No onneksi Jasun jalkavaiva sai selityksen. Pikaista paranemista ja ehkä näemme tulevaisuudessa teidät vielä yhdessä agikentillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vuokko!toivotaan että näin vielä tapahtuu :)

   Poista
 2. Parhainta mahdollista toipumista Jasulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulikki! Paraneminen on lähtenyt hyvin käyntiin :)

   Poista
 3. Moikka!
  Kovasti paranemisia Jasulle! Oli pakko kommentoida, kun olen pitkään jo seurannut tätä teidän blogia ja ihastunut Lukaan, joten nyt meille muuttaa yksi noista Lukan pennuista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hienoa kuulla että olet ottamassa uutta perheenjäsentä ja vielä Lukan jälkeläisen! :) Mun sähköpostiin voi muuten laittaa joskus vaikka kuvia sitten uudesta tulokkaasta jos vain haluat ja olisi tosi mielenkiintoista nähdä miltä nämä Lukan jälkeläiset näyttää sit aikuisina :D

   Poista
  2. Toki laitan mielelläni ja tuolta mun blogista voi seurata myös menoa! Toiveissa olisi, että pikkuneidistä kasvaisi mukava harrastuskaveri näyttelyihin ja agilityyn. :)

   Poista