maanantai 18. maaliskuuta 2013

Tokokärpäsen purema

Hyvä kun viikko ehti kulua ensimmäisestä ja viimeisestä alokasluokan kokeesta niin Luka osaa jo hyppyä vaille kaikki avoimen luokan liikkeet, toki hiomista vielä riittää.

Viime viikon aikana opeteltiin nouto, paikkamakuu piilossa ja luoksetulo pysähdyksen kanssa. Huomenna olis tarkoitus testata hallilla tokohyppyä avoimen luokan tyyliin, saa nähdä tuleeko sen kanssa ongelmia. Näistä mitään ei oltu koskaan ennen harjoiteltu avoimen luokan säännöillä ja täytyy sanoa että pikkuherra Lux on todella nopea oppimaan. Kesälle katselinkin jo hieman silmälläpitäen yhtä avoimen luokan koetta Lukalle :-)

Yritän saada huomenna videomateriaalia piiiitkästä aikaa Lukan agiliidosta ja tokotreenistä. (hox! _yritän_) Käytiin pari viikkoa sitten hieman isommalla jengillä merenjäällä lenkillä. Alla kuva pojista ja Bellasta, johon sekä Jasu että Luka iskivät niin pahasti silmänsä ettei niitä pahemmin huvittanut pitää merenjäällä irti kun Bellaa alkoi ahdistaa inhottavat pikku tunkeilijat takapäässä. Bella asuu poikaystäväni Rikun kotona ja tästä villistä ja kaikin puolin ihanasta neidistä löytyy collieta ja berninpaimenkoiraa.

Luka, Jasu, Riku ja Bella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti