keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Iloinen ohjaaja ja sen yli-innokas hurtta

Tätä fiilistä ei voita sitten mikään! Eilen Jasu pääsi kouluttamani ryhmän jälkeen tekemään useampaakin estettä kuin putkea ja olihan siinä koirapoika innoissaan. Vauhtia tuntui olevan enemmän kuin ikinä ennen, joten tauko on siinä mielessä tehnyt hyvää. Mutta tosiaan, Jasu ei osoita merkkiäkään jalkakivuista. Rimat pidetään kuitenkin vielä pitkään matalalla ja kisoihin ei ole mikään kiirus.

Olikin jo päässyt unohtumaan miten "huonotapainen" koira mulla on. Agihallilla Jasulla vain tuntuu loksahtavan jotain pääkopassa. Niin rauhallinen ja lempeä pikku mussukka muuttuu rähjääväksi, säntäileväksi termiitiksi ja höyrypääksi, joka tarraa jopa hampaillaan mun housunlahkeeseen kiinni, millä se haluaa osoittaa että ilman häntä ei radalle ole asiaa. Mitään pahaa se ei näykkimisellä tarkoita, tietenkään, mutta onhan tuo nyt varsin kummallista käytöstä koiralta, joka ei normaalisti satuttaisi kärpästäkään. Jasu vaan käy niin ylitsepääsemättömän kuumana, varsinkin nyt tauon jälkeen.

Olin ajatellut ettei Jasun kanssa kannata tehdä kontakteja vielä, mutta poika päätti ratkaista asian itse ja heti kun päästin sen hihnasta irti niin säntäsi ominpäin keinulle (lemppari este ilmeisesti :D).

Lukan treenit meni siinä missä yleensäkin ja intoa oli taas kovasti, mistä johtuukin se että esteitä valitaan joskus ominpäin jos mun ohjaus vähänkin pettää. Tehtiin ylipitkää, 33 esteen rataa ja virheitä kertyi mun black outeista ja parista väärästä putken suusta. Jännityksellä odotellaan nyt lauantain kisoja!! :)

ps. ilmoitin Lukan jo kesälle avo-tasoiseen tokoryhmään eli päästään pitkästä aikaa harjoittelemaan ohjatusti. Jipiii !

pps. Kiusaan teitä vähän vielä pentukuvilla (Lukan ja Säteen vauvat tänään 3 viikkoisia, Maaritin ottamat kuvat otettu aiemmin viime viikolla)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti