lauantai 6. huhtikuuta 2013

Tuore kolmosluokkalainen!

Huh mikä kisapäivä. Aamu alkoi jännittävissä tunnelmissa ykkösten radoilla, kun pääsin ohjaamaan Maaritin nopeaakin nopeampaa Susua (Dash'ing Ideal Impression). Siinä on koira jonka kanssa saa tosissaan juosta täysillä! Eka rata meni sähellyksen puolelle (hyl), mut toka radalta sit todella harmittava vitonen sijalla 5. Ja tuo virhe tosiaan tuli ihan loppusuoralla kun en renkaalla varmistelun jälkeen ehtinyt enää mukaan. Muuten oli todella hieno rata ja mahtavaa menoa siihen nähden et me ollaan Susun kaa treenattu kunnolla vain kerran! Innolla odotan että pääsen tytyn kanssa seuraavan kerran kisaileen :)


Sit tähän meidän Luksuun, joka oli veltto ja vaisuhko (eikä mitään hajua miksi). Aamulla jo katoin et mitähän tästä tulee kun Luka nukku sohvalla niin väsyneen näkösenä tassut kohti kattoa.

Eka radan jälkeen olin suoraan sanottuna masiksessa :D Tuomo Pajari oli laatinut niin helpot kakkosten radat (oli mun mielestä helpompia kuin ykkösten radat, joissa eri tuomari) ja meidän lähtövuoro oli luokan viimeisenä. No, siinä sit 6 koiraa ennen meitä teki huikeita ja nopeita nollaratoja ja mulla oli luovuttajafiilis jo radalle lähtiessä. Ja niinhän siinä sit kävi et meidän aika jäi 5 sekuntia luvasta ja ajattelin jo, että lähdetään kotiin, ajanhukkaa jäädä kisapaikalle hakemaan "turhia" nollia. Kuitenkin nollatulokseen pitäis olla tyytyväinen, mutta kun Luka oli tänään todella hidas, ei se oma terhakas itsensä. Esim. puomilla ja keinulla hyppelehti rennonletkeästi menemään ilman sen kummempaa kiirettä ja paikoin etenemä muutenkin ihme koikkelehtimista. Onneksi mukaan mahtui vauhdikastakin pätkää kuten videolta näkyy :D

Jäin kuin jäinkin sit toiseen starttiin vielä ja kun meidän vuoro koitti, huomasin, että tässähän ei nollia ole tullut kuin yksi. Ja nollaratahan me sieltä tempaistiin luvan kera ja samalla saatiin SERTI eli pääsylippu 3.luokkaan :) Seuraavissa kisoissa mulla onkin sit samassa luokassa kaks koiraa ohjattavana, sillä Jasu kisaa myös näillä näkymin pari starttia seuraavissa "kotikisoissa" :) Ja ainiin, onhan meillä Luxin kaa huomenna 3.luokan hyppyrata edessä :D


Nähtiin kisoissa myös Lukan 1.pentueen blue merle uros Järvinen ja pieni oli niin suloinen sydämensulattaja!! Todella kaunis pentu minun silmään ja tosi reippaan oloinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti