lauantai 20. heinäkuuta 2013

Huollatus kuntoon

Lukan oikea takajalka alkaa jo hellittää ja antaa sitä jo venyttää, joten jotain se mun hieronta on auttanut. Jasu pääsi tiistaina HundSpa:han vähän rentoutumaan hieronnan merkeissä ja koko koira oli kauttaaltaan jumissa, mutta lihakset saatiin vertymään ja nyt vain kotioloissa ahkerasti venyttelyä ja iltatemppujen avulla jumpataan takaosa kuntoon molemmilta jätkiltä. Saatiin myös kivasti vinkkejä nesteytykseen ja kyllä, nyt molemmat juovat uusien keinojen avulla riittävästi :)

Torstaina palattiin sit agitreeneihin ja vitsit miten ylpee olin mun pojista! Molemmat teki 33 esteen radan puhtaasti ja ohjaajakin säilyi blackouteilta. Erityisen tyytyväinen olin Lukan vauhtiin eka kierroksella. Jasu otti huikeen A:n kontaktin mutta puomi todella tarvitsee jotain...se hiipiminen alastulolle vie hirveästi aikaa :(

Sit mahtavia uutisia jälkeläispuolelta. Lukan tytär Viva oli tänään Pieksämäellä ROP-pentu seitsemästä pennusta! Ihan mahtavaa!  Iloisia jälkeläisasioita tulee tänne toivottavasti myös lisää nyt viikonlopun aikana ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti