torstai 11. heinäkuuta 2013

Kisapäivitystä pitkästä aikaa

Tiistaina kirmailtiin/löntysteltiin OKK:n iltakisoissa. Jasu oli se kirmailija ja Luka tietenki se löntystelijä, murrr. Tämä video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa Lukan hirveen kovasta vauhdista (huomatkaa sarkasmi). Kiitos muuten Tuulikille kuvaamisesta! :) Omaan liikkumiseen kisoissa olin tyytyväinen mutta tuo käskytys on vähä turhan hermostunutta. En ihmettelis vaikka Luka paineistuis siitäki. Voisin vastaisuudessa kokeilla vaikka äänetötä ohjausta :D Molemmat koirat lähtee nyt sitte lihashuoltoon niin nopeesti ku päästään ja ajat saadaan: Jasu fyssarille ja Lukalle luultavasti riittää hieronta.

Tuo Lukan videoitu rata riitti 0-tulokseen (ihme ku ei tullu yliaikaa). Suora etenemä Lukalla on vauhdikasta kun se pääsee runnomaan voimakkaalla ja pitkällä askeleella mutta hitsit, sit ku tulee niitä käännöksiä niin Lux kääntyy ku ruosteinen mutteri...tai se kääntyy ihan jees mutta ei osaa askeltaa käännöksissä oikein. Nuo vaatii ny ihan erilaita treeniä ja kunnon lihashuollon.

Hypäriltä saatiin kans puhdas rata mutta 0,61s yliaikaa ja aikaa kyllä kului mun ohjausvirheisiin ihan kivasti eli se yliaika ei mee täysin Lukan piikkiin...se niistä tuplanollista mutta ehtiihän tässä. Lukan kanssa ois tosiaan ens kesän arvokisat tähtäimessä mut sitä varten tarvitaan töitä ja paljon. Lukalla on melko hyvä nollaprosentti joten haasteet on noissa käännöksissä ja tuolla tiistain vauhdilla me ei tulla pärjäämään ihan missään :D onneks itse tiedän että tuolla koiralla vaihtelee vireystila laidasta laitaan eikä se aina oo noin hidas. Me mennään ku idän pikajuna jos Luka sattuu sille päälle :D

Jasu-mies sitte. Mua harmittaa ihan hirveesti kun radat oli Jasun radoiksi oikeesti aika huippuja, harvinaisen  sulavia :D ! Eka radalta virhe kepeiltä kun innostin vähä liikaa äänellä ja sit Jasulta hajos pujottelurytmi ja yks keppiväli jäi välistä ja sit ku otin kepit uuestaan niin Jasu lähti pujotteleen väärään suuntaan joten HYL. Sit toka radalla juostiin keppien ohi ja Jasu kävi putken suun edessä eli siitä ois ansaittu 5vp mutta yllätyksenä maalissa oli taas HYL. Tuomari oli nähnyt tilanteen niin että Jasu koski putkeen. Tästä vois olla montaa mieltä kun itse näin tilanteen ihan vierestä mutta sama se on tuleeko 5vp vai hylky :) Harmi kun ei saatu Jasun hypäriä videolle...sen oisin todellaki halunnu nähdä koska se tuntu tositosi huippuradalta meille :/

Nyt vaan uusia kisoja plakkariin kunhan on saatu hauvelit huollatettua :-) Elokuussa näillä näkymin päästään seuraavan kerran baanoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti