sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Ulkokausi paketissa!

Tänään viimeiset syksyiset startit käytiin juoksemassa kera Jasu-miehen, joka ei mitenkään hirveän hyvin toimi sadesäällä. Onneksi sade koetteli vasta viimeisellä hypärillä ja muuten säilyttiin koko viikonloppu kuivina.

Neljästä startista yhdeltä radalta nolla sijoituksella 4..Etenemä oli varsin hyvä siihen nähden että puomilla saatiin kyllä ihan kiitettävästi kulutettua sekunteja. Minähän päätiin että tänä viikonloppuna ei Jasu juokse kertaakaan puomia läpi pysähtymättä onoffiin ja päätös piti ja kontaktit toimi :-) Eka radalla huusin vaan varmuuden vuoksi pysäytyskäskyn jo vähän puomin puolivälin jälkeen joten alastulo meni sit hiippailuksi ja siksi vauhti riitti vain neljänteen sijaan. Toka rata meni täydeksi toilailuksi samoin ku tämän päivän hyppis.

Tänään agirata oli aivan loistava! Ja vaikea ku mikä mut me silti tehtii melkee nolla! Yks riman tiputus, yks hemmetin rima. Siitä jäi meijän valioitumishaaveet tällä kertaa kiinni, sillä yhtään nollaa ei radalta medeissä herunut. Ja tuokin tiputus oli typerääkin typerämpi oma moka: ihan älyttömän huono finkki ja vielä ihan väärässä paikassa. Hienoa minä -.-

Nyt on tulevia kisoja katsottu kalenteri täyteen ja kisakuume on hirmuinen, niin paljon jäi jälleen hampaankoloon. Mutta on mulla huippu kisakaveri! Minun pieni rakas Jasu-Nalle :) Tulevalla viikolla poijat pääsee hierontaan (sitä ne tarviiki!) ja kisoista ja treeneistä tulee nyt pieni breikki mikä tekee ihan hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti