lauantai 22. helmikuuta 2014

Mikä meininkileisson

Syvä hiljaisuus on ollut valloillaan tässä blogissa, sen suuremmin selittelemättä syynä koulu (jossa on muuten superkivaa ja tunnen olevani oikeella "alalla"!) ja lukuhommat. Koiraharrastuspuoli on jäänyt hävettävän, jopa säälittävän vähälle ja pari kertaa ollaan vain ehitty pikatreenit vetäseen hallilla mun koulutusten jälkeen. Luka on saanut itseensä ihan jäätävän uuden vaihteen ja se paahtaa hirveellä voimalla eteenpäin, ei siis enää ollenkaan pahasti ylöspäin ja tauko oli tehnyt Jasunkin kiitämiselle hyvää. En sit tiedä pureeko Luxteriin jo hyppytekniikkaharjoituksetkin :)

Jasu pääsi 8.2. jo 7 vuoden ikään. Hui! Vuoden päästä herra ois jo käytännössä veteraani-iässä. Hyvin vaikeaa sulattaa tuota ajatusta.

Seuraava etappimme on huomenna aksakisojen merkeissä ja tättäräää tää ilmotti Lukan melkein vuoden näyttelytauon jälkeen Vaasan kv-näyttelyyn ja tulipa samalla laitettua tokoilmo maaliskuun lopulle. Nyt vaan treenaileen avo-liikkeitä ja meikäläinen alkaa handleriharjotuksiin nimim. harjoittelun sijaa löytyy :D

Luka on nyt myös geneettisesti testattu silmien osalta ja tervettä näytti, mitä osasin tavallaan odottaakin kun suku on silmien (kuten myös luuston) osalta varsin tervettä sakkia *kopkop*

Viime viikonloppuna kävin Pohjois-Suomen shelttien vuosikokouksessa. Luka palkittiin vuoden tokoshelttikisan sijoituksella 2 ja agilityshelttikisan sijoituksella 9 vain 4 pistettä 3.sijasta :) Myös allekirjoittaneelle tapahtui jotain ehkä hieman odottamatonta: aloitan siis yksivuotiskauden PSS-shelttien hallituksen jäsenenä, jännää!


Ps. Ensi viikolla eletään sitten tositosi jänniä aikoja ;)

4 kommenttia:

 1. Nähdään sitten Vaasassa, mä olen tulossa sinne Piin kanssa. Jänniän aikoja tosiaan on tiedossa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva nähdä siellä sitten pitkästä aikaa! :)

   Poista
 2. Paljon onnea synttärisankari Lukalle <3

  VastaaPoista