sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kohti raastavan raskasta kevättä

Tänään kantautui korviin hienoja jälkeläisuutisia! Viva, virallisesti Tricky Blue's First Miss Tress sai tänään nimensä eteen uuden tittelin EE JMVA eli Viron juniorimuotovalio. Paljon onnea Hanne ja Viva! :) Toivottavasti ensi viikolla tulee hyviä uutisia myös terveyspuolelta lonkka- ja kyynärtulosten myötä. 

Agitreenit on kuukauden tauon jälkeen korkattu ja Luka on sen puolisen kiloa laihtunut. Jasulle kaipaisin edelleen sitä lihasmassaa :/

Viime vuonna molemmille kertyi n. 15 agistarttia eli todella vähän. Katselin tämän vuoden kisakalenteria alulleen ja jo kevään aikana olisi tulossa n. 20 starttia per koira mutta tietysti aina mennään ihan koiran ja silloisen tilanteen mukaan.

Meidän koirat Rikun näkökulmasta... :'D jokseenki pitää paikkansa...
Omat aikatauluni sen kun tiukkenevat. Tulevalla viikolla aloitan 4kk pituiset opinnot Virpiniemen liikuntaipistolla ja myös työt alkavat tiistaina, kevään aikana ohjelmaan kuuluvat vielä vahvasti 3 pääsykoeaineistoa, pitkän matikan korotus yo ja hiihto sekä koirahommelit. Puuttuks tosta vielä jotain? :D Onneksi tätä rumbaa jatkuu vain 5 kuukautta ja loppukeväästä on sitten aikaa muulle. Sen tiedän, että jos tämän kevään jaksaa panostaa niin kiitän itseäni vielä kymmenien vuosien päästä :)
Onneksi jaksamaan auttaa rakas perhe, elämänkumppani, ystävät  ja nämä ihanat nelijalkaiset karvapallerot.
Alla olevat kuvat mr. Luxista a'la Inka Räsänen


Tämä postaus on tehty puhelimella eikä mitään hajua miten toimii mutta kokeillaan :D Nyt keväällä olisi tarkoitus aloittaa tänne blogiin agilitytekniikoiden sarja eräänlaisina "opetusvideoina", siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti