sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Aktiivinen arki

Nalle muru :)
Jasun kanssa eilen Activella kisailemassa yhden hylyn ja kympin verran, ei ollenkaan huonoja ratoja, mutta se viimeinen rypistys oli ohjaajalta vähän kateissa ja siitäpä niitä virhepisteitä sitten ropisi. Osasyynä voin selitellä että koulu hieman väsyttää kun melkeen joka päivä on väh. 5h liikuntaa ja omat treenit siihen vielä päälle. Meillehän tulee Jasun kanssa kohta kiire saada ne kaks puuttuvaa nollaa kasaan ennen SM-kisoja. No, onneks toukokuuussa viimestään tulee vähän enemmän kisastartteja :) Seuraava koiramainen koitos on sit pitkästä aikaa tokon parissa kera Lukan.

Kauhulla oon katsellut jo kesän kalenteria. Valintakokeita, agin SM-kisat ja päästään kepon kaa samalla neljän päivän kylpylälomalle :D Lisäks PSS-shelttien agilityn alkeiskurssi ja hiihtohommat siihen niin voimme unohtaa jo kättelyssä sanan "loma", vaikka pääsenkin toteuttamaan asioita joista tosissaan tykkään.

Käytiin kaverin kanssa tässä yks päivä treenaamassa kuvaamassa Dogantilla ja tässä vähän otoksia siltä erää. Kiitokset Hannalle kuvaamisesta ja kuvista :)


Lux keskittyy


ps. mua on häirinnyt tuo yläbannerin kuvake siitä lähtien kun sen tohon laitoin. Näyttää nimittäin kuin Lukalta puuttuis kaks etummaista alahammasta. Piti käydä koiran suuhun kurkkaan et mihin ne on kadonnu mutta siellä ne edelleen oli, olivat vaan jääneet kuvassa huulen taakse piiloon :D

pps. Tässä vielä äärimmäisen edustava otos tästä yhestä karva-apinasta. Joskus mietin et onko meille eksyny koiran sijasta jonku aivan muun nisäkäslajin edustaja..

"Kaikki ihanat nartut, ottakee yhteyttä! täällä oottelee tumma ja tulinen poikamies t.Luka"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti