sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Torneå

Pitkästä aikaa varsin helteisissä  tunnelmissa lähti pösön keula kohti Torniota, mukanaan mä, Riku, Jasu ja Luka. Onneksi, todellakin onneksi, olin ilmonnut vain kahteen kisaan koska kuumuus todellakin vei veronsa niin ohjaajalta kuin koiriltakin.

Luka teki kaks hyllyrataa (ekalla ei lähtenyt putkeen ja nappas puomin siitä välistä ja tokalla renkaan kehikosta läpi..murr..) Lukan hyppytekniikka on muutenkin taas hukassa, himpskatti sentään, meillä on niin paljon töitä edessä.

Jasselssonin kanssa nappasimme tuplanollat sijoilla 4 ja 3, mutta en todellakaan ollut tyytyväinen ratoihin saati sitten omiin ohjausvalintoihin: ekalla aloitti puomilla hiippailun jo "tasanteella" mikä vei ylläripylläri aikaa, toka radalla mun muuten-niin-hieno ohjausvalinta kostautui turhan varmistelun takia ja videosta näkeekin aika kivasti ton loppusähellyksen kun suunnittelin renkaan jälkeisen hypyn jälkeen tekeväni sokkarin..mitä en tosiaankaan ehtinyt tekeen..tuloksena pari lisäsekuntia joka kustansi meille sen, että sijoitus tippui kolmanneksi :D
Ja tsädääm, jälkeläisrintamalta kantautui hienoja uutisia. Karjaalla pikkuluxit veivät potin: Robin (Taikatuokion Hopeinen Kuu) ROP-pentu ja Viva (Tricky Blue's First Miss Tress) ROP ja luonnollisesti myös SERT. Paljon onnea Hanne ja Marianne! :) Uudet pikkuluxit tekevät kovasti tuloaan joten todennäköisesti viikon sisällä elämme erittäin jännittäviä hetkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti