sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Still alive

Mie oon alkanu lappilaistuun, koulu on alkanu ja täys tohina päällä. Kotonakin käydään vain nukkumassa. Siinä oikeastaan päällimmäisin syy tähän blogihiljaisuuteen. Fysiikkatreenisarja jäi nyt ihan kunnon tauolle (ei varmaan kukaan huomannut..:D) ja ajattelin että päivittelen niitä tänne silloin tällöin. Tällä aikataululla en voi luvata ehtiväni kirjoittaa tarpeeksi kattavia tekstejä tänne viikoittain, sorry!

Tällä hetkellä katselen kisakalenteria, jos sitä johonkin vielä tänä vuonna ehtis, treenaamatta. Pojat tulee ens viikonloppuna mun luo "kuntokuurille" ja jatkamaan tutustumista maisemiin. Näillä mennään eikä meinata.

Lukan kaksi pentuetta, kaikki kahdeksan pentua ovat löytäneet omat ihanat kotinsa :) Ihan hävettää, miten heikosti ehdin seuraamaan näiden pentujen viimeisiä viikkoja ennen luovutusikää, enkä tännekään ole ehtinyt kuvia lisäämään. Ai kamala, pitää päivittää jälkeläissivuakin! Jospa tää kiire tästä pikkuhiljaa hellittäis ja ehtis paneutua muihinkin asioihin kuin ahkeraan opiskeluun ;)

Alla nyt sitten vihdoin viimein kuvia sekä Loitsun että Islan pennuista eli juurikin näistä viimeisimmistä jälkeläisistä. Pentutarkeissa kaikki silmäterveitä, pojilta löytyy kulkuset, sydämet ok eli asiat varsin hyvin. Islan ja Lukan trikkipojilla pienet napatyrät ja Loitsun ja Lukan merletytöllä häntämutka, minkä vuoksi on EJ-rekisterissä.


Funnytail Part Time Lover
Funnytail Place In The Sun

Carmona "Aiko"

Rattlesnake "Banjo"

Fitzwilliam "Fitz"

Moodie "Riima"

Appledore "Zelda"

Speedwell "Åke"


3 kommenttia:

  1. Alakko nää puhua jo mie-kieltä? Äkkiä käymään kotona, mutta saatko koiria mukaan on sitten jo eri juttu :)

    VastaaPoista
  2. arto eno tässä hei,miten siellä roissa aika menee kun ei oikein mitään kuulu joko hoon päältä puhut

    VastaaPoista
  3. Juu mie on tarttunu jo ihan mallikkaasti, hoon päältä en vielä osaa puhua :D Viikonloppuna kerkee vaihtaa kuulumiset kun oon Oulussa.

    VastaaPoista