lauantai 12. syyskuuta 2009

Eka nollavoitto kakkosista!

B-KISAN VIDEO TÄÄLLÄ

Jasu jakaa edelleen samanlaisesessa vireessä kuin viime viikonloppunakin. Tälle viikonlopulle oli tavoitteena saada edes tulos, mutta saimmekin 0-voiton ja LUVAt! Voi mahoton...en olis kyllä ikinä uskonut ja radatkin kun olivat kovin vaikeita. Omat ohjaussuunnitelmani onnistuivat taas hyvin ja jos joku meni vikaan niin Jasu paineli silti oikeille esteille. Huomenna vielä jatketaan kisaurakkaa yhden startin verran...sitten päästään vähintään kuukaudeksi kisatauolle :)

A-kisa meni loistavasti, jos jätetään huomiotta täysin epäjasumainen lentokeinu, sekä erittäin epäjasumainen renkaan kehikosta hyppääminen, jota en itse huomannut ollenkaan, vaan katsoin että renkaasta se läpi meni. Muuten rata kulki hyvin, vaikka Jasulla ei ehkä ihan samanlainen vauhti ollut kuin viime vkonloppuna, mutta toisaalta ratakin oli reilusti mutkittelevampi.

B-kisan rata oli aika vaikea...paljon hankalampi kuin A-kisan rata, vaikka ratapiirros nyt näyttääkin aika simppeliltä, niin nuo käännökset oli kyllä aika pahoja ja tätä samaa asiaa kuulin kyllä muidenkin radalla käyneiden sanovan. Rataantutustumisen jälkeen ajattelin, että tästä ei tuu yhtään mitään, mutta toisin kävi...Jasu teki hienon 0-radan ja voitti vielä kaiken lisäksi. Ihanneaika alittui vain reilu 4 sekuntia hitaiden kontaktiesteiden ja varmistelujeni takia...sitten kun videon saan kuvagalleriaan laitettua, niin siinä näkyy aika hyvin tuo mun ylenpalttinen varmistelu. Alla siis B-kisan ratapiirros, joka ei ihan paras mahdollinen kyllä ole :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti