torstai 10. syyskuuta 2009

Treenailua ja vähän muutakin

Agitreeneistä tultiin vähän aikaa sitten ja heti istun koneen ääressä blogia kirjottamassa! Tänään ei tehtykään normaalia pitkää rataa, vaan kaksi varsinaista harjoitusta, sekä yksi semmoinen omatoimisempi. Molemmissa harjoituksissa "teemana" oli pienet kaarrokset ja niissä onnistuimme loppujen lopuksi aika hyvin. Eka harjoitus meni tosi hyvin, mutta tokassa (piirretty alas) oli omassa ohjaamisessani erittäin paljon parantamisen varaa.

 Piirtämässäni harjoituksessa mulla sitten tökki pahemman kerran...kun eka hypyn jälkeen huusin jo vahingossa "pituus", niin Jasuhan oli niin kuuliainen, että ohitti hypyn nro2 ja meni sen jälkeen pituuden. Jasu osoitti kuuliaisuutensa tokallakin kerralla, kun huusin taas vahingossa hypyn nro4 jälkeen "rengas", joten rengas sitten suoritettiin. Sitten kun lopulta pääsimme putkeen, niin käskytykseni oli pahasti myöhässä ja Jasu läksi 6 hypyn siivekkeiden toiselle puolelle, mutta tuli kuitenkin takaisin hyppäämättä väärin päin. Lopulta sain käskytykseni kohdilleen ja sittenhän rata meni varsin mallikkaasti! Lisäksi harjoittelimme keppejä siltä huonommalta puolelta ja tuli todettua semmoinen juttu, että Jasuhan suorittaa ne oikein, jos vain olen Jasun edellä keppejä mentäessä. Nyt ei tarvi enää huolehtia siitä, että kepit pystyin ohjaamaan vain toispuoleisesti.

Sitten se muu juttu...eli tänään tuli Jasun uusi omistajatodistus kennelliitosta, kun Jasu siirtyi nyt mun nimiin. Nyt ei tarvi kaksinkertaisia maksuja esim. rotuyhdistykselle, jos vaikka haluaisin mennä rotumestaruuskisoihin ensi vuonna. Tänä vuonnahan se estyi, kun äiti ei ollut rotuyhdistyksen jäsen...ei sen kummempia tällä kertaa. Seuraavat blogipäivitykset viikonlopun kisojen jälkeen...saa nyt nähdä miten sujuu ekat startit kakkosissa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti