lauantai 14. marraskuuta 2009

3x ihan liian lähellä!

Kyseessä siis kisapäivä Kemin junkohallissa...Suoraan sanottuna ei vois tulosten puolesta enempää ärsyttää...siis todellakin ottaa päähän enemmän kuin koskaan ennen! Radat oli tosi huippuja, lukuunottamatta yhtä pientä virheenpoikasta jokaisessa radassa. Nolla oli joka radalla lähellä, mikä antaa tietenkin uskoa siihen, että joku päivä me vielä kolmosiin noustaan, vaikkei sinne mikään kiire olekkaan. Tänään painettiin sata lasissa ja ens viikonloppuna yritetään sitten uudestaan ja toivottavasti onni suosisi meitä pikkusen paremmin.

A-kisa oli Tuomo Pajarin agilityrata. Haastetta oli jonkun verran, tai silleen sopivasti, mutta ei liikaa. Harmi vaan, että meidän ainokainen virhe tuli keppien aloituksesta, joka oli kuitenkin suht helposta kohdasta. Päästin Jasun ehkä liian aikaisin lähdöstä liikkeelle, kun en hakenut kunnolla itselleni hyvää kohtaa, josta saisin lähetettyä paremmin kepeille. Tosi harmittava vitonen, kun muuten rata luisti aivan mahtavasti! :) Tästä sijoitus 2 ja 5vp.

B-kisa oli puolestaan Rauno Virran rata. Eikä nollatulos ollut yhtään sen kauempana...Radassa oli enemmän haastetta kuin edellisessä, mutta ei se mitenkään mahdoton ollut. Ainoa virheemme tuli, kun Jasu juoksi ehkä kymmenen senttiä putken suun ohi...ja arvatkaa vaan alkoiko jo pikkuhiljaa ottaa päähän nämä melkein täydelliset suoritukset. Tästäkin tuloksena 2.sija ja 5vp!

Viimeinen startti oli kuin piste i:n päälle ja mua ärsytti taas entistäkin enemmän tämän jälkeen! C-kisa oli  Tuomo Pajarin hypäri. Viimeksi oltiin hyppyradalla kisattu toukokuussa ja kiva oli saada vähän mutkaisempi rata vaihteeksi :) Rata ei ollut ainakaan liian helppo, muttei taaskaan mahdoton. No tällä kertaa ei tehtykään virheitä, MUTTA saimme 2,5 sekutia yliaikaa, kun Jasu hiippaili ensimmäisen esteen edessä olevalle lähtölinjalle huomaamattani ja digitaalinen ajanotto lähti käyntiin ja minä vain seisotan Jasua lähtölinjalla! Kesti hetken, ennen kuin tajusin, mistä mysteerinen yliaika tuli, sillä Jasu painoi radan tosi kovaa! Ja kaiken huippuna sijoituksemme jälleen toinen!

On se jännä, miten pienestä tämä kaikki on kiinni! No ens viikolla räjäytetään potti kotikisoissa, tai yritetään ainakin ;) Ei vois enempää ottaa päähän tällä hetkellä...oikeesti!

1 kommentti:

  1. Tää on niin tätä Iina, tämä agility: kuulunee lajin luonteeseen, että niin lähellä mutta silti niin kaukana;-)) Tsemppiä harjoitteluun!

    VastaaPoista