sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Triplanollat! :)

Kerrassaan huikea viikonloppu OKK:n agilitykisoissa! Tuomarina oli Jari Tienhaara, jonka radoista olen jo aiemminkin pitänyt kovasti...nyt pidän vielä entistäkin enemmän! Radoissa oli haastetta ja olivat kaikki vaikeimpia ratoja mitä ollaan ikinä menty kisoissa! Starttasimme siis kaikki 4 starttia ja tuloksissa ei valittamista:

Lauantain A-kisan jälkeen oli kieltämättä hieman masentunut fiilis: onnistuin sössimään vartalonkäännössä niin, että Jasu jätti viimeisen keppivälin pujottelematta. Muuten rata oli oikein onnistunut ja puhdas. Tuloksena siis TAAS 5vp ja sijoitus 2.

Sitten alkoi onnenhetket. B-kisan rata onnistui upeasti hurjista kaarroksista huolimatta. Tuloksena puhdas 0-voitto ja ihanneaikakin alittui reilu 7 sekuntia :) Tästä LUVAsta tulikin sitten rennompi fiilis.

Sunnuntain D-kisa oli näistä edellisistä ylivoimaisesti haastavin, mutta sisulla saimme sen jälleen puhtaasti suoritettua, vaikka maalissa luulinkin, että puomilta olis tullut kontaktivirhe, kun en sitä kovin tarkkaan ottanut. Jälleen järkyttävät kaarrokset ja "lähes radalta karkaaminen", mutta tyytyväinen olen kuitenkin. Tuloksena 0-voitto (-4,43) ja LUVA, SERT ja siirto kolmosluokkaan! Oli kyllä aika järkyttynyt olotila :D

3.luokan C-hyppyrata oli haastava (tietenkin) ja mitään tavoitteita ei radalle ollut. Pisteenä i:n päälle saimme radalta 0-tuloksen, mikä oli aika jännä juttu, sillä rata oli yhtä sähläystä ja pitkiä kaarroksia ja vauhtikin puuttui kun luulin, että meille oli jo vitonen radalta tullut. Saimme sitten jännätä ihan loppuun asti, että tuleeko sieltä jopa hyppyserti, mutta aika ei sitten riittänyt, mikä on ihan ymmärrettävää sellaisen sählingin jälkeen :D sijoitus oli. 2 ja ihme kyllä ihanneaikakin alittui -1,99 tai jotain sellaista...

Ens viikolla startataan sitten KAS:lla medi3-luokassa, kun sinne olin jo kerennyt ilmoittautumaan ja tietenkin ilman minkäännäkösiä paineita. Sitten on luvassa rentoutumista ja kisatauko, jotka Jasu on todellakin jo ansainnut! Kiitos vielä kaikille tsempanneille ja kannustaneille! :)

5 kommenttia:

 1. Huikeeta Iina ja Jasu: suurensuuret onnittelut kolmosluokkalaisille:)))

  VastaaPoista
 2. Ne viikko sitten melkein onnistuneet suoritukset muuttuivat tänä viikonloppuna nappisuorituksiksi tulosten perusteella. Lämpimät onnittelut Iina ja Jasu! Onnea tuleviin 3-luokan kisoihin, seuraava tavoite lienee SM-nollien kerääminen?

  VastaaPoista
 3. Onnee ihan hirmuisesti, upeita tuloksia :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea Iina ja Jasu!

  Arja ja Dafi

  VastaaPoista