maanantai 29. maaliskuuta 2010

Räntä- ja hylkysadetta

Viimeinkin pääsin kirjoittelemaan näitä viimeaikojen kuulumisia. Eilen kävimme kisaamassa kolmen startin verran Tuomo Pajarin ja Jarmo Jämsän radoilla OKK:n hallilla. Tulostaso jätti hieman masentuneen fiiliksen, sillä meille sateli vain hylkyjä hylyn perään. Aina ei voi onnistua, mutta jotain positiivista viikonlopusta kuitenkin jäi, kuten se, että Jasu viiletti aivan mahtavasti: kepit, kontaktit, käännökset, vauhti jne...kaikki oli kunnossa! Probleema vain löytyi minusta:

Eka radalla väärä käskysana ja hieman epäselvä puomin näyttö sai Jasun pinkomaan suoraa päätä sen alla olevaan putkeen. Olin tuossa tilanteessa n. puoli metriä liikaa Jasua edellä. Muita virheitä ei radalla tullutkaan, mutta se yksi virhe sai sitten hylyn aikaan.

Toka rata meni loistavasti aina toiseksi viimeiselle esteelle asti, joka oli putki ja sinne sitten sujahdettiin väärästä päästä. Kyllä otti päähän. Taisin jo olla siinä "nyt tulee nolla"-huumassa ja unohdin sitten ohjauksen kokonaan.

Viimenen rata kariutui keskivaiheilla, kun jäin varmistelemaan keppejä ja olin seuraavalta putkelta sitten sen verran pahasti myöhässä, että Jasu kerkesi hypätä sen lähettyvillä olleen renkaan. Tämäkin muuten puhdas rata, mutta minkäs teet. Virhe tuli sellasessa kohdassa, jossa en ikinä olisi uskonut sen tulevan rataantutustumisessa, mutta se olikin melkoinen piiloansa ja moni moni muukin koirakko siinä hylkääntyi.

Muuten meidän meno tuntu olevan hyvää, mutta agissa kaikki on niin pienestä kiinni. Tällä kertaa meni näin, mutta toivottavasti sitten ulkokentillä alkaa kulkea vähän paremmin. Seuraavat virallisethan on sitten pihalla! :)

Kävimme tässä viikko sitten Julia Kärnän agikoulutuksessakin ja sieltä tuli opittua vaikka mitä! Tänään on vielä harkat tiedossa ja sit niiden jälkeen Jasulle matokuuri, että saadaan vietyä rokotuksille viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti