sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Ulkokisat korkattu

Ja nehän meni kauniisti sanottuna päin mäntyä. Tuomarina oli sitte Jarmo Jämsä, jonka radat on aiemminki tuotaneet meille ongelmia. Viikonlopun suurimpana murheenkryyninä oli kontaktiesteet, jotka mentiin joko liian hitaasti tai liian nopeasti.

a-kisassa Jasu juoksi putken sijasta päin putken vieressä ollutta numeroa, mistä kielto. Yliaikaa radalta kertyi ihan kiitettävästi johtuen hehtaarikaarroksista ja tosi hitaista kontaktien alastuloista.

b-kisassa ei tarvinnut huolehtia kontakteista, mutta tällä kertaa juostiin renkaasta ohi ja kaarrokset oli taas erittäin kamalat. Tuloksena 5vp ja rutkasti yliaikaa.

c-kisa tais olla viikonlopun paras. Tuloksena 10 vp kepeiltä ja puomin kontaktilta, kun yritin saada yliajattoman tuloksen. Yliaikaa kertyi sitten sekunti hitaalta aan alastulolta, keppivirheen korjaamiselta ja yhdeltä törttöilykohdalta. Onneksi vain yliaikaa tuli vain sekunti, sillä se kasvatti uskoani siihen että voidaan mekin päästä alle ihanneajan.

d-kisa sit ns. huono hylky...

Nyt mennään vielä OKK:n kisat ja sit pidetään semmonen kisatauko et palataan vasta ku opitaan suorittaan kontaktit ja kepit puhtaasti. Eipä meillä oikein ole mitään syytä nyt kisatakkaan kun ei arvokisanollia kasaan saada ja se agiserti on jo (onneksi) saatu. Niin että joo...tällaista taantumaa tässä nyt eletään. Toivottavasti täältä vielä lähiaikoina noustaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti