tiistai 10. elokuuta 2010

Luka 8 viikkoa

Kuten asennosta voi päätellä...seisomista ei olla ennen tuota kuvaushetkeä harjoiteltu yhtään.
Luka söpöstelee <3  
Säkäkorkeus Lukalla 21cm, vertailun vuoksi mainitaan nyt Jasun 8 viikon säkäkorkeus, joka oli 23cm. Painoa tullut viime viikosta n. 170 grammaa, eli nykyinen paino on 2200g.

Sitten vähän ikävämpiä juttuja. Luka alkoi tänä aamuna ripuloimaan. Koko ajan kun on hereillä niin yrittää vääntää torttuja, mutta tiukassa oli ja sitten kun sieltä jotain tuli, niin se tuli lähes ruskeana nesteenä. Kaiken lisäksi mikään ei pysynyt sisällä, kun kaikki ruoka tuli oksennuksen mukana ulos. Lisäksi Luka oli aika vaisu "Lukaksi". Luka on kuitenkin niin pieni, että päätimme lähteä eläinlääkärireissulle, joka olikin sitten hyvä päätös. Luka laitettiin tiputukseen ja annettiin pahoinvointilääke.

Luka oli todella reipas lääkärissä, mutta piikeistä se huuto sitten alkoi. Jasu ei yleensä inahdakkaan rokotuksilla tms. mutta Luka huusi kuin viimeistä päivää...pitkään ja hartaasti. Ja kun toista piikkiä laitettiin, niin pelkkä neulan näkeminen sai Lukan kiljumaan täyttä kurkkua. Kyllä siitä ääntä lähtee! Sitten poika simahti eläinlääkärin pöydälle ja kotona herätessä oli taas virkeämpi kuin aiemmin päivällä. Nyt alkaa suolistokin pelittää paremmin...toivottavasti huomenna pysyy ruokakin alhaalla.

4 kommenttia:

 1. Olipa ikävä lukea Lukan sairastelusta. Ainahan sitä omistajalle tulee hätä, jos koira ei näytä voivan hyvin. Onneksi se pääsi nopeasti asianmukaiseen hoitoon ja vointi koheni :) Toivottavasti se on jo kunnossa!

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista pikku-Lukalle!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Iina ja Tuulikki! Luka vaikuttaa onneksi jo terveeltä :)

  VastaaPoista
 4. Pikaista toipumista pienelle! T.Tiina & Pepsi

  VastaaPoista