maanantai 9. elokuuta 2010

Päin parempaa :)

Jasun kanssa kävästiin...tai oikeastaan vietettiin koko ilta epiksissä Haukkiksella. Tuloksena pitkästä aikaa 0 Hennan kanssa mölliradalta! Vautsi! (Ja kiitos Henna kovasti Jasun ohjaamisesta). Hyvä kun onnistuu niin hyvin "vara-ohjaajan" kanssa ;) Pientä haahuilua Jasulla, mikä todennäköisesti johtui pienestä epävarmuudesta, kun ei ole Hennan kanssa kovin montaa kertaa treenannut, joten kokonaistulokseen voi siis kuitenkin olla erittäin tyytyväinen!

Mölliradan videon voi katsoa täältä ja kisaavien radan täältä. Suuret kiitokset Vuokolle kuvaamisesta! Näitä on kiva katsella jälkeenpäin :)

Kisaavien radalla oli muutama kimurantti kohta, jotka suoritettiin hyvin. Yksi kielto kerkesi matkalta tulla kun Jasu juoksi hieman putkesta ohi kun oli karkaamassa aalle. Kontaktit oli huonoakin huonommat, kun ei meinannut alas asti tulla. Kuitenkin pysähtyi, mutta aikaa kului sitten n. 5 ylimääräistä sekuntia per kontaktieste kun odotin, että Jasu tulee alas asti. Muuten sujuvaa menoa, mikä lupaa hyvää ens viikonloppua ajatellen! Torstaina käydään kevyesti treenaamassa ja muuten levähdellään :)

Huomenna tulossa lisää päivitystä, kun Luksulle tulee 8 viikkoa täyteen. Kuvia ja mittoja siis tiedossa. Aika tiheä tää mun päivitystahti, mutta kohta taas huomataan, ettei ole mitään mistä kirjottaa :D

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva katsoa videolta teidän suoritus, kun en jaksanut enää jäädä seuraamaan kisaavia. Kiva, kun saitte treenata tulevan viikonlopun koitosta varten. Tulen sunnuntaina koko päiväksi talkoilemaan, kun lauantai vierähtää toisen harrastuksen parissa :) Kiva päästä seuraamaan läheltä kisaratoja!

    VastaaPoista
  2. Mun PITI videoida kaikkien meiän ryhmäläisten suoritukset mutta unohin kameran tietenki täysin laukun pohjalle :/ olis voinu lähettää ne sitte :(( no mutta ens kerralla en unohda :D

    VastaaPoista