tiistai 3. elokuuta 2010

Luka kotiutui :)

Luka, virallisesti Dash'ing Jolly Jumper, tepasteli (tässä tapauksessa rynnisti) meidän taloon. Virtaa ja vauhtia tässä pojassa on vaikka muille jakaa. Jos vertaa Jasun eka päivään meillä, niin Luka on kuin toiselta planeetalta, kun Jasu oli itse rauhallisuus. Pojat on tutustuneet toisiinsa ja melkoista rallia vetävät ja matot on lytyssä koko ajan ;) Lukan perään saa koko ajan katsella että ei loukkaa itseään kun vauhti on niin hirmuinen! Nyt molemmat pojat nukkuu ja kyllä on rauhallista! Onhan tuo uusi tulokas melekosen ihana vauhtiveikko <3 Painoa Lukalla 7 viikkoisena 2031g ja säkä n.20cm.

Jasun kanssa torstaina tiedossa kenraaliharkka Kemin kisoja varten. Sitten ensi viikolla onkin jo piirinmestaruudet. Lisää Lukan kuulumisia ja kuvia tulossa lähipäivinä :)

5 kommenttia:

 1. HiHii. Hyvä Luka, näytä "isoveljelle". Minusta oli kiva se teidän nimi-juttu, mistä pojat saaneet nimensä :-). <-senhän vois kertoo täälläkin, löytyiskö mahd. kuvia? -Maarit

  VastaaPoista
 2. Onnea Lukan johdosta! Täältähän onkin mukava seurata poikien kuulumisia.

  VastaaPoista
 3. Maarit: Just laitoin nuo sivut tuonne yläpalkkiin niin sinne voisin tosiaan kirjottaa noista nimistä...sen kuvan pehmolelukamujen kans vois myös ottaa :)

  Aini: Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Luka näyttää oikein suloiselta pojulta. Kuulostaa ainakin kotiutuneen hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Iina! Hyvin on kotiuduttu :)

  VastaaPoista