keskiviikko 4. elokuuta 2010

Lukan ensimmäinen päivä

5 kommenttia:

 1. Tuo videonpätkä on kyllä mainio. Itseä harmittaa kun Nekusta ei tullut otettua noita videonpätkiä, kun se oli pieni natiainen. Niitä ois niin mukava nyt katsella jälkikäteen :)
  Lillin ollessa pentu, meillä oli käytössä vain "paperikamera", joten valokuvia tuli otettua pentuajasta tosi vähän :(

  Jasu taitaa pitää leluistaan huolen, ettei vain Luka pääse niitä puremaan hajalle ; )

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava tuo videonpätkä <3 ja ihana Luka! :)

  On kyllä pojat imeny Nita-raasun ihan tyhjäksi. Ei oo karvaa eikä lihasta ei sitte minkään vertaa...

  Voip olla että kisakentille lähetään vasta ensvuoden alussa. Saa nyt nähä miten saan tuon takas kisakuntoon :)

  VastaaPoista
 3. Vuokko: Muakin harmitti, kun en Jasun pentuajalta ottanut paljon videota joten tästä haluan nyt ottaa ja paljon. Jasu kyllä yrittää pitää leluistaan huolta, mutta Luka on sen verran sisukas poika, että nappaa lelut takaisin jos Jasu ne ottaa talteen.

  Henna: Nita parka! Nyt pääsee onneksi lihotus- ja kunnonkohotuskuurille. Ja eiköhän se pääse kisakuntoon jo tämän vuoden puolella...uskosin näin ;)

  VastaaPoista
 4. On Luka kyllä suloinen <3 Ihana tuo video! Luka niin anovasti katsoo palloa ja Jasu lopulta antaa sen, mutta sitten se ryökäle ottaa sen pikkuisen kuonon edestä :) Nuo videot ovat varmasti myöhemmin kullanarvoisia. Niitä on sitten kiva katsella, kun Luka on aikuinen. Mullakin on Sofista vain yksi video sen pentuajoilta ja sekin epäselvä... :(

  VastaaPoista
 5. Voi herttinen mikä suloisuus! En edes muista että Lumi on ollut noin vauva, vaikka vauvahan se on vieläkin. :) Onnea uuden perheenjäsenen johdosta!

  VastaaPoista