sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Ei näin...

Kisat
Jasun kanssa siis agikisoissa okk:lla ja sanotaanko vaikka näin että ei ollu ollenkaan meidän päivä. Tuomarina Rauno Virta, joka oli kehitellyt erityisen mielenkiintoiset aloitukset joka radalle. Kaks hyllyä ja yks 16,44 kertoo varmasti kaiken. En jaksa alkaa jokaista kisaa tähän kirjottaan. Tiivistettynä: kaikista löytyi jotain hyvää, mutta yhtä paljon parannettavaa.

Suunnitelmia
Varmaa on nyt kuitenkin se, että me kisataan agissa seuraavan kerran vasta 10.4. Olen vähän miettinyt Jasun uudelleen mittauttamista. Jasun säkä on 34,5 ja minien ja medien raja on 35cm eli Jasu olisi siis minikoira. Jostain kumman syystä se aikanaan saatiin "selväksi mediksi" ja siitä on sitten jouduttu kärsimään. On olemassa mahdollisuus muuttaa koiran säkäluokkaa, mutta se on käsittääkseni aika monimutkainen operaatio. Se kyllä kovasti helpottais mun ja Jasun elämää agiradalla :D

Joka tapauksessa, nyt aletaan Jasun kans treenaan ihan tosissaan. Hieronta ja lisätty lenkkeily ovat selvästi vaikuttaneet vauhtiin ja varsinkin eka radan Jasu veti ihan älyttömän kovaa...virheitä tuli sit vähä liikaa ku en yksinkertasesti pysyny perässä. Nyt otetaan treeneissä sit seuraavia juttuja Jasun kanssa:
  • OKSERI!!!
  • välistävetoja
  • keppikulmia täydestä vauhdista
  • takaaleikkauksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti